Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorum gibi yorum :)
Fatih Altaylı : "Galatasaray futbolcu satacağına Dursun Özbek'i satsın. Bonservisi de yok."

Futboliçe ‏@Gozdelinho_ Josue tamam dedik ya
1f917.png
@usamebinlenin

Aşığım bu hatuna.

josue sneijderin tırnağı etmez ,rotasyon için iyi transfer

macta brumaya hayran kaldım(nazar degmesin) birde sneijder oyunu hep o kurdu sneijder kesinlikle kalmalı takımda

Gidip simdi bizimkiler o 6.5€ ya solbek ve baska ''alternatif''ler almasinlarda. Oncelik forvet ve orta saha.

Sneijder giderse(bu yapılanlardan sonra kendi gitmek isteyip) en aşağı Ziyech alınmalı

Yorum gibi yorum :)
Fatih Altaylı : "Galatasaray futbolcu satacağına Dursun Özbek'i satsın. Bonservisi de yok."

Hocam seninle en ufak husumetim yok ama bi daha su herif için olumlu tek kelime paylasırsan cidden uzun sövmekten müebbet myc yerim .

Bu şerefsiz karaktersiz zamanında Dursunun 6-7 katı zarar verdi bi transferde bize şerefsiz

veleso ve akpa akpro ortasahanın ilacı...selçuk-hamit-birhan-gökay-batuhan idare eder bizi bu sezon.

delaney ne kadar pahalı olabilir de vazgeçtik bejeke gomez de olduğu gibi kelepir fiyata alırsa kan çıkar

Hocam seninle en ufak husumetim yok ama bi daha su herif için olumlu tek kelime paylasırsan cidden uzun sövmekten müebbet myc yerim .

Bu şerefsiz karaktersiz zamanında Dursunun 6-7 katı zarar verdi bi transferde bize şerefsiz

Hadi ya ? ne olayı ki bilmiyorum ben bilsem öyle birşey olduğunu paylaşmazdım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt