Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umutdan yine kurtulamicaz gibi. Transfer + Umut + Berk + (Podolski) olur herhalde. 2-3 Transfer dediklerine göre. 1 forvet, 1-2 orta saha gelir.

Josue' yi Bursaspor' da iken, herkes bayılırken de hiç beğenmiyordum. Alacaklarsa adam gibi dsiplinli-dinamik ''Komple'' orta saha özelliklerine sahip futbolcu alsınlar, ofansif özellikleri üst düzey olmasa da olur. Kaç yıldır ezik orta saha futbolcularına sahip bir takımın taraftarı olmaktan dolayı futboldan tiksinir oldum, onca yıllık Lig TV üyeliğimi bile sonlandırdım; illallah artık!...

Hayır

Yeni formalar sızdı paylaşıldı mı bilmiyorum

CnMTfXSWcAAbscn.jpg

çok güzelmiş

Hacı olcan zayıflamış lan sanki :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gozde gece gece nediyor yine

Transfer = Yok
Sponsor = Yok
Başkan = Yok(Kendisi Turşudur)
Forvet = Yok

Ve evet biz napalım şimdi ? bu durumda kombine veya forma alınması istenmesi saçmalıktan öteye gidilmez.Takımı içten içe çürütüyorlar bence bunun tek açıklaması HAİNLİK yada AJANLIK'TIR.

ula misafir üye sayısı çok ha,kıyamam lan size.2 tane adam yiyen ortasaha alsak şenliğe döner Galatasaray.

dogru söylüyosun onlarida hesaplamak lazim. Ama hamitinde garanti ücretinin nerdeyse 1,5 düstügünü hesaplarsak dengeler sanki artislari asagi yukari.

F.Muslera 3.575.000€ -- 3.300.000 €
Cenk G. 950.000€ ---- 900.000 €
Semih Kaya = 1.700.000 € - 1.600.000 €
Tarık Ç. 1.391.000€ -1.284.000 €

daha çok var yazmaya üşendim

Transfer = Yok
Sponsor = Yok
Başkan = Yok(Kendisi Turşudur)
Forvet = Yok

Ve evet biz napalım şimdi ? bu durumda kombine veya forma alınması istenmesi saçmalıktan öteye gidilmez.Takımı içten içe çürütüyorlar bence bunun tek açıklaması HAİNLİK yada AJANLIK'TIR.

Sponsorda en fazla kazanan biziz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt