Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haberlerde hep ya 6 numara ya 8 numara çıkıyor..acaba iki ortasaha mı alacazz

şahsi fikrim sneijder in gitme ihtimaline karşı 8 numara da düşünüyor olabilirler.6 yı zaten mecbur alacaklar.pas oyunun da leiva iyi mi değil mi?cana dan bir tık üstü sadece bence.ki cana 3 mt yanındaki adama pas atma özürlü birisiydi.cana josef arası bir oyuncu bu leiva.şahsen methiyeler düzülen delaney i hiç izlemedim bilmiyorum ama gönül scout ekinin şapkadan bir tavşan çıkartmasını beklerdi.ama bence esas sıkıntı gene chedjou dan yana olacak.bu adam nerde duracağını bilmediğini sürece bu takımın defansif kurgusu hep zayıf kalacak malesef.

CnMTfXSWcAAbscn.jpg

Dursunu tebrik etmek lazim. Son zamanlarda gordugum en kotu as forma dizayni olmus.

O kollarin uzunlugu ne oyle lan. Biraz kisa olmus. Serce parmaga kadar uzatsalardi.

Emre Selcuk Sneijder orta sahasi gibi bir sey dusunuyor pas oyununa yatkin bir mc alicaz yani Melo gibi yirtici adam bakmiyoruz

~tap

Keita-kewel-baros-nonda-hagi-hakan-arif-popescu-ergün-okan-şaş daha nicesi :hat:
Allah Rahmet Eylesin Üstat'da şarkısı gibi unutulmuyor.
barış manco-unutamadım - YouTube

Son düzenleme:
Tren gelmedi 2 saat Allahın cezası şehirde bekledim aç susuz her yer kapalı sonra iki kızla tanıştım idtasyonda eve davet ettiler hem açlığını hem de susuzluğunu giderelim ve daha ötesi diye.

Hadi bakalım ne bekliyor beni şimdiden 1 şişe şarap devirdik bakalım. Bunları niye yazıyorsun derseniz, arkadaşlarımın hiç biri cevap vermedi ihtiyaç duyarken ben de buradaki arkadaşlar ile paylaşayım dedim. Hadi iyi geceler (iyi gece olacağı kesin aslında :):) ) ayrıca Dursun'un Allah belasını versin

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Formalar harbi berbat

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tren gelmedi 2 saat Allahın cezası şehirde bekledim aç susuz her yer kapalı sonra iki kızla tanıştım idtasyonda eve davet ettiler hem açlığını hem de susuzluğunu giderelim ve daha ötesi diye.

Hadi bakalım ne bekliyor beni şimdiden 1 şişe şarap devirdik bakalım. Bunları niye yazıyorsun derseniz, arkadaşlarımın hiç biri cevap vermedi ihtiyaç duyarken ben de buradaki arkadaşlar ile paylaşayım dedim. Hadi iyi geceler (iyi gece olacağı kesin aslında :):) ) ayrıca Dursun'un Allah belasını versin

Aman hocam fazla şey etme tanımadığın etmediğin kızlar ne yapacakları bellimi olur ? ...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Vurdulu kırdılı bişeyler olacak gibi. Nasıl istasyon yahu o.

Condomsuz vuruşma hahah, gerçi condomsuz zevkli oluyorrrr

Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

Bu arada belani versin Dursun

Aman hocam fazla şey etme tanımadığın etmediğin kızlar ne yapacakları bellimi olur ? ...
Yok ya zaten benim eski üniden kızlarmış. Birisi türk zaten ismini öğrendim demin yeni :D
Vurdulu kırdılı bişeyler olacak gibi. Nasıl istasyon yahu o.
Aachen Hbf :D Otcu hapcı falan dolu orası birde kız başlarına bu saatte geziyorlar ama yalan yol tatlılar namussuzlar ne derlerse yaparım bu gece vallah.
Condomsuz vuruşma hahah, gerçi condomsuz zevkli oluyorrrr

Ulan Yasin senden mi öğreneceğim lan :D :D

Arkadaşlar her zaman safety first.

Gerisinin önemi yok, anlamışsınızdır siz ne demek istediğimi.

Aachen'a bi ara ugramistik arkadaslarla, güzel yer :))). Neyse sana iyi vuruşmalar ?

Kizlar nereli arap mi?

Lucas Leiwa ve Wilfried Bony ikilisi sampiyonluk getirir... Iki tane müthis bir sekilde lige uygun, ve ligin cok üzerinde kaliteye sahip isimler.

Bony
Bruma - Sneijder - Sinan
Selcuk - Lucas
Carole - Serdar - Semih - Linnes
Muslera

Birde Linnes yerine cavanda gelirse, mesaleleri bu sene erkenden yakabiliriz.

Emel Sayın - Ruyalar Gercek Olsa - YouTube

Aachen'a bi ara ugramistik arkadaslarla, güzel yer :))). Neyse sana iyi vuruşmalar ?

Imza yazına göre Hollanda dansın sen. Ayda en az bir kere Venlo /Roermond tarafına giderim ben Hollanda'ya.

Ayrıca Aachen dan yürüyerek Hollanda'ya geçilebiliyor yanılmıyorsam Vaals mı neydi şehrin adı. Bizim üni öğrencileri bitki giderleri için yürüyerek sınırı geçiyordu zamanında orada tüketerek bayağı keyifli keyifli geri dönüyorlardı. Ben de hep şahit oluyorum ama alkol dışında kötü bir alışkanlığım yok şükürler olsun. Ağzıma sürmedim hiç bir kötü maddeyi sürmem de.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt