- 2 Temmuz 2011
- 138.307
- 59.027
- 5.488
evet 2 ortasaha alıcaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberlerde hep ya 6 numara ya 8 numara çıkıyor..acaba iki ortasaha mı alacazz

Tren gelmedi 2 saat Allahın cezası şehirde bekledim aç susuz her yer kapalı sonra iki kızla tanıştım idtasyonda eve davet ettiler hem açlığını hem de susuzluğunu giderelim ve daha ötesi diye.
Hadi bakalım ne bekliyor beni şimdiden 1 şişe şarap devirdik bakalım. Bunları niye yazıyorsun derseniz, arkadaşlarımın hiç biri cevap vermedi ihtiyaç duyarken ben de buradaki arkadaşlar ile paylaşayım dedim. Hadi iyi geceler (iyi gece olacağı kesin aslında) ayrıca Dursun'un Allah belasını versin
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Vurdulu kırdılı bişeyler olacak gibi. Nasıl istasyon yahu o.Tren gelmedi 2 saat Allahın cezası şehirde bekledim aç susuz her yer kapalı sonra iki kızla tanıştım idtasyonda eve davet ettiler hem açlığını hem de susuzluğunu giderelim ve daha ötesi diye.
Hadi bakalım ne bekliyor beni şimdiden 1 şişe şarap devirdik bakalım. Bunları niye yazıyorsun derseniz, arkadaşlarımın hiç biri cevap vermedi ihtiyaç duyarken ben de buradaki arkadaşlar ile paylaşayım dedim. Hadi iyi geceler (iyi gece olacağı kesin aslında) ayrıca Dursun'un Allah belasını versin
Condomsuz vuruşma hahah, gerçi condomsuz zevkli oluyorrrrTren gelmedi 2 saat Allahın cezası şehirde bekledim aç susuz her yer kapalı sonra iki kızla tanıştım idtasyonda eve davet ettiler hem açlığını hem de susuzluğunu giderelim ve daha ötesi diye.
Yok ya zaten benim eski üniden kızlarmış. Birisi türk zaten ismini öğrendim demin yeniAman hocam fazla şey etme tanımadığın etmediğin kızlar ne yapacakları bellimi olur ? ...
Aachen HbfVurdulu kırdılı bişeyler olacak gibi. Nasıl istasyon yahu o.
Ulan Yasin senden mi öğreneceğim lanCondomsuz vuruşma hahah, gerçi condomsuz zevkli oluyorrrr
Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
Tren gelmedi 2 saat Allahın cezası şehirde bekledim aç susuz her yer kapalı sonra iki kızla tanıştım idtasyonda eve davet ettiler hem açlığını hem de susuzluğunu giderelim ve daha ötesi diye.
Imza yazına göre Hollanda dansın sen. Ayda en az bir kere Venlo /Roermond tarafına giderim ben Hollanda'ya.Aachen'a bi ara ugramistik arkadaslarla, güzel yer)). Neyse sana iyi vuruşmalar ?
Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
Biri türk diğeri alman ya da volga almanı yani rus kökenli tam çözemedim daha.Kizlar nereli arap mi?
Biri türk diğeri alman ya da volga almanı yani rus kökenli tam çözemedim daha.