Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü yönetimden bağımsız olarak şunu söyleyebilirim
Melo transferi gibi bir taktikle alınabilir
Meloya da Juve 25 vermişti kiraladı
sonra ederini öldüre öldüre aldık
Yani şunu demek istiyorum
düzgün bir yönetim olsa kiralarsın bir sene, oyuncu kalmak isterse yine kiralarsın
iyice bonservisini öldürdükten sonra 6-8 arası bişeye alabilirsin
Ama tabi Dursun un yapabileceği bişey değil bu
Görüşmeleri Cenk denen çaylak yapıyor yani ne gücü ne bağlantısı ne ikna kabiliyeti var ki

Gercekten kulübü isbilmez caylaklar yönetiyor. Beni en cok sinirlendiren konu bu. Mesele iyi transfer filan degil.

Profesyonel isleyen bir kulüp, az parayla da dogru isler yapabilir. O marka sende var.

Biz dogru hamleleri görmedigimiz icin isyan ediyoruz. Hem para yok, hem de yanlis üstüne yanlis yapiyorsun, komik seyler yapiyorsun.

Birak transferleri scout ekibine, kursunlar 20-25 yas arasi bir takim, 4. olalim 1 sene. Agzimi acarsam serefsizim.

Ama milyonlari sokaga atip, ortaya dandik bir takim cikartiyorsan, ben böyle yönetimin sifatina tükürürüm.

bunlar telles den gelen parayı eren derdiyok a bayılacaklar hepsini yarısıda komisyona gidecek bakın görün

Enteresan herkes bugün bekliyor bir şeyler bakalım görelim

Inanmayin böyle haberlere. Taraftari oyalaya oyalaya sezona girecekler, rahat edecekler.

Yok Riekerink istemedi, yok geldi gelecek derken, haftalar gececek. Bunlar hain hain.

Gecen sene yedik, bu sene yemeyiz.

Parası olmayan insanlar için en büyük nimet akıldır. Ama bizimkiler hem parasız hem de akılsız. Son 2 yılda birçok bonservisini eline almış güzel adamlar vardı biz hiçbirini alamadık. Üzerine saçma sapan adamları aldık.

Klopp, Balotelli'yi kadroda düşünmediğini açıkladı. Kendisinden kulüp bulmasını istedi. (sky)

M.City Barcelona kalecisi Bravo'ya talip oldu. Barcelona en az 20 m € istiyor. (marca)

a793434649ff75c08a1d9627371b8697.jpg

Fatih Altaylı özbekcikleri itin münasip yerine sokup çıkarmış, bugünkü divan Başkan'ın ayağına gidilen ilk divanmış, bu dangalağın arkasında hükümet falan mı var? Nereden geliyor bu güç.

Bu arada divan sorunsuz biterse bonibon alırız marketten, 1 ay duyum muyum olmaz ağustos divanından önce gaz almak için ronaldo bile gündeme gelebilir.

Fatih Altaylı özbekcikleri itin münasip yerine sokup çıkarmış, bugünkü divan Başkan'ın ayağına gidilen ilk divanmış, bu dangalağın arkasında hükümet falan mı var? Nereden geliyor bu güç.

Tabiki hükümet var. Elimizdeki arsalari yok pahasina kapmak icin Dursun Özbek denen hainden daha uygun bir Baskan olabilir mi?

Ancak mesele Dursun Özbek de degil. Camia da sesini cikaramadigina göre, Galatasaray´i ellerine almislar, ele gecirmisler.

Baska aciklamasi yok bunun. Eskiden Riva´nin R´sini agzina alsa bir Baskan, kuduz köpekler gibi saldiriyorlardi medyadan vs.

Galatasaray bitmis. Camia olarak bitmis.

Tabiki hükümet var. Elimizdeki arsalari yok pahasina kapmak icin Dursun Özbek denen hainden daha uygun bir Baskan olabilir mi?

Ancak mesele Dursun Özbek de degil. Camia da sesini cikaramadigina göre, Galatasaray´i ellerine almislar, ele gecirmisler.

Baska aciklamasi yok bunun. Eskiden Riva´nin R´sini agzina alsa bir Baskan, kuduz köpekler gibi saldiriyorlardi medyadan vs.

Galatasaray bitmis. Camia olarak bitmis.
O Zaman geçmiş olsun şu ülkede bir Galatasaray'dan soğumamıştım onu da başarırlar yakında.

Balotelli icin kulup aradiklarini soyledi Klopp

Josue aciklanir bugun

Bu arada Lucas leiva muthis olur riekerink'in oyun felsefesine uygun bir adam

Yıllık 3 m €

8-10 m satın alma bedeli.

Balotelli müthiş olmaz mıydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt