Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.493
- 26.301
- 2.083
Az kaldi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte anahtar kelime bu. Ne Italyada ne Ingilterede Balotelli kendini hiçbir zaman futbola vermedi..Son Avrupa Sampiyonasında Milli Takımda da yoktu.. Olmama nedeni sakatlık mı, formsuz oluşu mu bilmiyorum. Bu adamın Turkiyeye gelip futbol oynayacagını dusunenler en buyuk hayalperestlerdir..Balotelli kendini futbola verseydi Suarez'i Lewa'yı donunda sallardı simdi.Gelsin bu ligde 30 gol atmazsa bişey bilmiyorum
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendini futbola vermemesi demek yeteneksiz olduğu anlamina gelmez.Umut kendini futbola veriyorda ne oluyor.Balotelli kendisine guvenen bir taraftar topluluguyla coşacaktır,coşturacaktırİşte anahtar kelime bu. Ne Italyada ne Ingilterede Balotelli kendini hiçbir zaman futbola vermedi..Son Avrupa Sampiyonasında Milli Takımda da yoktu.. Olmama nedeni sakatlık mı, formsuz oluşu mu bilmiyorum. Bu adamın Turkiyeye gelip futbol oynayacagını dusunenler en buyuk hayalperestlerdir..
Tahmin ve iyi dilek senin ki.. Bugune kadar transfer olduğu hiçbir kulupte taraftardan destek gormedi mi? Gordu, ama o futbolu kafasında bitirmiş çoktan.. Buraya gelirse iyi bir emeklilik ikramiyesi olur..Kendini futbola vermemesi demek yeteneksiz olduğu anlamina gelmez.Umut kendini futbola veriyorda ne oluyor.Balotelli kendisine guvenen bir taraftar topluluguyla coşacaktır,coşturacaktır
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahmin ve iyi dilek senin ki.. Bugune kadar transfer olduğu hiçbir kulupte taraftardan destek gormedi mi? Gordu, ama o futbolu kafasında bitirmiş çoktan.. Buraya gelirse iyi bir emeklilik ikramiyesi olur..