Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni actim Aspor'u, orda ki yorumcu cidden Adriano Sevilla performansina yaklasamadi mi dedi? Siz de bunlara inaniyorsunuz :D ?

A Spor sanirim kendi kendine gelin guvey oluyor, bir roportaj veya fotograf/videosunu ceker adam.

kopenhagtan delaneyide corneliusuda ben begendim keşke alabilse bizim çapsızlar

şu an macları var

Senin demeni görmedim ben ama sen de diyorsan sana da cevap olur elbette.

Anadolu'ya bos yere döktügümüz paranin haddi hesabi yok, simdi bunun neyini savunmaya calisiyorsun ki Puki? Sen de biliyorsun sonucta.

eren yabancı oyuncu değil amrabat donk filan kıyaslıyorsan? ümit karan gibi gurbetçi bir isim. donku alırken karakteri oyunculuğu hakkında yeterli araştırma yapılmamışsa bundan sorumlu idarecilerdir benim izlediğim eren herşeyi azami ölçüde yapabilen bir forward oyuncusu gol ortalaması düşük evet ama faydalı bir adam şüphesiz ki sende beğeniyorsun.

Menajeri gelmiştir belki, ama bu adam sadece tek futbolcunun menajeri değildir heralde..

Adriano Inter'den sonra düşüşe geçti maalesef.

Roma performansı da bunun kanıtıdır.

Barcelona'da sol bek oynadığına bakmayın aslen forvettir bkz PES6

Mehmet Ayan kim ya, önce maaliyeti aciklansin sonra Adriano yu yorumlarim dedi

kesin tanimiyor bile

Denayer
Leiva
Adriano

Dursunu aşan hamleler olur...

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Delaney-4
Akpro-1.5
L.Adriano(kiralık)-1.5
Josue(kiralık)-0
Denayer(kiralık)-1

Telles-6.5
Jose-1.5

kafa kafaya olur...Dzemaili'yi 3'e satıp sol bek kiralayıp bir de ucuz forvet al tamam işte ama yapamazlar boşuna yazıyorum

Futboliçe ‏@Gozdelinho_ 8 Yarın bizim yöneticilerden biri Mainz'a gidiyor acaba kim için aklıma Yunus'tan başkası gelmiyor
1f648.png

Futboliçe ‏@Gozdelinho_
APG
1f648.png
1f62c.png

APG Gignac mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt