- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.823
Riekerink gelince Umut zaten çok az forma şansı buldu hoca gönderilmesi için rapor vermiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cornelius Luiz Adriano ikilisini almak çok zor olmasa gerek ortaya da Delaney Diarra takım şampiyon olurtek forvet kesinlikle olmaz ve aynı tipte 2 tane forvette olmaz hem eren hem cornelius 2side agır ve pivot forvet
bize 1 tane pivot forvet 1 tanede koşucu golcü forvet lazım
rodallega erene razıyım ben ama alamayacaklar gibi
millet adriano bony hayalleri kuruyor
Klasik Anadolu mantığı ereni bize en az 4.5 a kitlerler Corneliusun da erenden eksiği yok ama 2-3e alınırKornelyusu dun izledim, erenden fazlasi yok. Eren gelsin yanina da adriyano gelsin.
Bu Hamza ne ırkçı adam lan. Dzsudzak'ı takımıma almazdım top ondayken 1 kişi eksik oynuyoruz mücadele etmiyor demiş.
Normalde surekli her sezon basi transfer transfer diye beklentiyi elestiririm zira yonetimlerin basiretsiz is yapmasina bir basinc uygulamasi gibi gelir bana
yalniz geldigimiz noktada basari veya kombine sayisi gibi seylerden ziyade sahada futbol oynadigini hissettirecek bir takim kurabilmek icin en azindan zihinlerde kohnemis adamlarin takimda minimum sure almasi lazim
bazen umut a sabriye de sasiriyorum , size bu kadar sans veriliyor , oyle oynayin ki , insanlar yok balotelli yok dany alvez dusunemesinler . Performansinizi tepe noktasina cikarin , top iskalamayin , arka bahceye orta kesmeyin , bakin o zaman bu dalga gecmeler , bu surekli gonderme cabalari oluyor mu .. Calisin duzeltin kendinizi
yeni sponsorumuz büyük ihtimalle![]()