Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink gelince Umut zaten çok az forma şansı buldu hoca gönderilmesi için rapor vermiştir.

Fotomac'ın habere bakın?
*G.Saray'da Başkan Özbek'in menajerlere kendilerine dünya çapında forvet bulmalarını isteyip, "Bana*Rodallega*veya*Castaignos gibi isimlerle gelmeyin... Burası*G.Saray.*Alacaksak dünya çapında bir forvet oyuncusu alırız. Bana Drogba ayarında bir forvet oyuncusu bulun" dediği bildirildi.
Eminim tamda boyle demistir Dursun?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.kamp ne zaman başlayacak arkadaşlar artık birileri gitsin ya salih,donk,tarık,olcan,umut falan

geçen ali naci ya da nevzat lass diarrayı hoca veto etti demişti,bugün evren göz riekerink mikel song ve neustadteri veto etti Lass'ı istedi dedi...Lass gelirse yılın transferi olur Tr içi

takımın kaderini orta saha hamlesi belirlicek.hücum anlamında sikinti yasicagimizi sanmam eldekileri satmazsak.lakin ki orta sahaya takımı yukarı cekecek 2 üst seviye eleman lazım.hendrick gunnarson delaney gibi elemanları cok begendim.pontus wernbloom da begendigim elemanlardan dı.o bölgeye yapılıcak transfer takımın gidisatini olumlu olumsuz manada etkilicektir.

Drogba'ya 1.5 yıl için 10m euro verdik zamanında Lass Diarra 3 yıllık paketi 9m euro lütfen artık doğru düzgün bir oyuncu alalım

tek forvet kesinlikle olmaz ve aynı tipte 2 tane forvette olmaz hem eren hem cornelius 2side agır ve pivot forvet

bize 1 tane pivot forvet 1 tanede koşucu golcü forvet lazım

rodallega erene razıyım ben ama alamayacaklar gibi

millet adriano bony hayalleri kuruyor
Cornelius Luiz Adriano ikilisini almak çok zor olmasa gerek ortaya da Delaney Diarra takım şampiyon olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Normalde surekli her sezon basi transfer transfer diye beklentiyi elestiririm zira yonetimlerin basiretsiz is yapmasina bir basinc uygulamasi gibi gelir bana

yalniz geldigimiz noktada basari veya kombine sayisi gibi seylerden ziyade sahada futbol oynadigini hissettirecek bir takim kurabilmek icin en azindan zihinlerde kohnemis adamlarin takimda minimum sure almasi lazim

bazen umut a sabriye de sasiriyorum , size bu kadar sans veriliyor , oyle oynayin ki , insanlar yok balotelli yok dany alvez dusunemesinler . Performansinizi tepe noktasina cikarin , top iskalamayin , arka bahceye orta kesmeyin , bakin o zaman bu dalga gecmeler , bu surekli gonderme cabalari oluyor mu .. Calisin duzeltin kendinizi

Zamanında Melo gelirken Melo Fiat Diarra Ferrari gibi bi muhabbet mi dönmüştü ben öyle hatırlıyorum

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Hamza ne ırkçı adam lan. Dzsudzak'ı takımıma almazdım top ondayken 1 kişi eksik oynuyoruz mücadele etmiyor demiş.

Adam yetenekli oyuncu sevmiyor bence,mücadele etmediklerini düşündüklerinden.Irkçılıkla bence pek bir ilgisi yok,kendisi Sinan'ı da oynatmıyordu keza.Sightorsson,Niasse peşinde koşturduğunu da biliyoruz.

Serdar Aziz: "Hocamız çok disiplinli. Dışarıdan bu kadar olduğunu bilmiyordum. Bizi 1 saniye boş bırakmıyor."

Bu basının yarattığı insanlarda oluşan takımı Sneijder yönetiyor algısı arkadaşlar

Normalde surekli her sezon basi transfer transfer diye beklentiyi elestiririm zira yonetimlerin basiretsiz is yapmasina bir basinc uygulamasi gibi gelir bana

yalniz geldigimiz noktada basari veya kombine sayisi gibi seylerden ziyade sahada futbol oynadigini hissettirecek bir takim kurabilmek icin en azindan zihinlerde kohnemis adamlarin takimda minimum sure almasi lazim

bazen umut a sabriye de sasiriyorum , size bu kadar sans veriliyor , oyle oynayin ki , insanlar yok balotelli yok dany alvez dusunemesinler . Performansinizi tepe noktasina cikarin , top iskalamayin , arka bahceye orta kesmeyin , bakin o zaman bu dalga gecmeler , bu surekli gonderme cabalari oluyor mu .. Calisin duzeltin kendinizi

Adamların yetenekleri bu,ayrıca gelmişler de 32-33 yaşlarına.Neyi düzeltebilecekler bu saatten sonra?

yeni sponsorumuz büyük ihtimalle
1135.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt