Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben dursunun sponsor bulma niyetinde olduğuna inanmıyorum..Tek derdi Riva yı satmak..O yüzden kulübe para girişi en istemediği şey

köpekleri severim hem de çok özellikle rot ve dogo argentino.buna köpek denmez ama haysiyet düşmanı karaktersiz tiiiniyetsiz arsız diyebiliriz mesela :D
Aslında denilecek çok şey var da forum kuralları izin vermiyor :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

bu arada basketbolda Goudelock'ta gelirse maçlar 3lük yağmuru şeklinde geçecek

O değil de formaları geçtim, bizim antrenman ürünleri bile çıkmadı. Önceki sezonlardaki antrenman kit'lerini giyiyoruz. Çok rezil bir yönetimimiz var maalesef.

Doğrusu şu şekildir: Gidip gidip Drogba gibi yüksek maliyetli oyuncular buluyorsunuz yok mu şöyle Rodellega veya Castaignos seviyesinde ucuz, üç beşte bize bir şey bırakacak yerli futbolcu.

Fotomac'ın habere bakın������
*G.Saray'da Başkan Özbek'in menajerlere kendilerine dünya çapında forvet bulmalarını isteyip, "Bana*Rodallega*veya*Castaignos gibi isimlerle gelmeyin... Burası*G.Saray.*Alacaksak dünya çapında bir forvet oyuncusu alırız. Bana Drogba ayarında bir forvet oyuncusu bulun" dediği bildirildi.
Eminim tamda boyle demistir Dursun������

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Formanın önünde riva yazsın bence.

Formaların önüne dursun yazdırsınlar

5VlBdd.png

bu takima 1 ofansif (sag kanatta da oynayabilen, ilk 11i zorlayacak yedek) orta saha 2 forvet (as+kaliteli yedek) lazim.

Ben Dursun'un en az 2 çöp futbolcu daha alacağını tahmin ediyorum.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Emrah Endoğan/Oğuzhan Olcan
Umut/Berk

Üst düzey isimlerden olusan hücüm hattimiz :asd22:

Dursunu bilerek getrimişler takımı müşgül hale düşürüp riva arazisini peşkeş çekecekmiş kodamanlara.. Tek misyonu buymuş..Ve bu sayede kendi batık şirketlerini kurtaracakmış...Umrunda olan tek şey bian önce Rivayı peşkeş çekip kaçmakmış..
Öle diyodu bi abi.. Doğrumudur bilemiyoz

La dursunda bunları düşünüp planlayacak beyin yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt