Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.632
- 3.000
- 1.618
Ben dursunun sponsor bulma niyetinde olduğuna inanmıyorum..Tek derdi Riva yı satmak..O yüzden kulübe para girişi en istemediği şey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında denilecek çok şey var da forum kuralları izin vermiyorköpekleri severim hem de çok özellikle rot ve dogo argentino.buna köpek denmez ama haysiyet düşmanı karaktersiz tiiiniyetsiz arsız diyebiliriz mesela![]()
biliyorum sadece sponsor adını göstermek amacıyla koydum14/15 sezonu formaları bunlar.
Rte yardımcı olmuş sponsorluk için
Fotomac'ın habere bakın������
*G.Saray'da Başkan Özbek'in menajerlere kendilerine dünya çapında forvet bulmalarını isteyip, "Bana*Rodallega*veya*Castaignos gibi isimlerle gelmeyin... Burası*G.Saray.*Alacaksak dünya çapında bir forvet oyuncusu alırız. Bana Drogba ayarında bir forvet oyuncusu bulun" dediği bildirildi.
Eminim tamda boyle demistir Dursun������
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
rakipler için psikolojik çöküntü:asd22:
Dursunla masaya bile oturmaz bu adamlaryeni sponsorumuz büyük ihtimalle![]()
Dursunu bilerek getrimişler takımı müşgül hale düşürüp riva arazisini peşkeş çekecekmiş kodamanlara.. Tek misyonu buymuş..Ve bu sayede kendi batık şirketlerini kurtaracakmış...Umrunda olan tek şey bian önce Rivayı peşkeş çekip kaçmakmış..
Öle diyodu bi abi.. Doğrumudur bilemiyoz
Ben Dursun'un en az 2 çöp futbolcu daha alacağını tahmin ediyorum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
La dursunda bunları düşünüp planlayacak beyin yok.