Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar çoğunuz tepkilisiniz benim gibi ama bu takım yine bizim takımımız tüm çapsızlara rağmen.. Gsstore nike ürünlerinde %50 indirim var mesaj geldi(sanırım sadece onine alışverişte).. 2-3 parça ürün alabilirsiniz cidden güzel ürünler indirime girmiş..

Konyaspor şu ana kadar 15 bin kombine sattı. Sezon başlayana kadar 30 bin satılması bekleniyor.

CnRTz7oWEAAHHrJ.jpg
Dolmaz gibi bilemiyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar çoğunuz tepkilisiniz benim gibi ama bu takım yine bizim takımımız tüm çapsızlara rağmen.. Gsstore nike ürünlerinde %50 indirim var mesaj geldi(sanırım sadece onine alışverişte).. 2-3 parça ürün alabilirsiniz cidden güzel ürünler indirime girmiş..
Baştakiler taraftarı küçümsemeye ve bizle inatlaşmaya devam ettikce kuruş para harcamam.Onlar once taraftarı dikkate alsın,isteklerimize kulak versin sonrasina bakarız.Sabrilere hamitlere verecek param yok benim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antalya'da oynanacak Samuel Eto’o Özel Vakfı’nın 10. Yılı Kutlama maçını Cuma akşam 20:00'den itibaren Aspor canlı yayınlayacak.

Abi sen o parayi harcadiginde sabri'yi ferrari alirken'i hayal et, para vermezsin. bu yönetim + sabri varken ben kulübe bir kurus para harcamayacagim. ben almanci olarak her sene 200 lira civari para harcardim gsstore'da memlekete giderken, ama bu sene adim basmayacagim gsstorelara.

Son düzenleme:
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu kafasındaki ideal 11'i açıkladı.

Hamza Hamzaoğlu'nun ideal 11'i: Harun; S.Kurtuluş, Sivok, Ertuğrul, A.Behich; Merter, Bilal; S.Yıldırım, Batalla, Del Valle; Deniz Yılmaz.

Hazır bir yabancıya tercih ediyor yerlileri sayın hodjam yine.

Helal olsun.

Ziyech bu hafta içinde satılacakmış

Bakalım kime gidecek

'BU HAFTA ZIYECH'İ SATABİLİRİZ'

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Twente Genel Direktörü Ted van Leeuwen, "Şu anda bazı finansal boşluklarımız var. Bunu Hakim Ziyech'in satışıyla dolduracağız. Muhtemelen bu hafta gerçekleşecek. Ama talipleri onu ucuza alacaklarını sanmasınlar. Bizi kandıramazlar." ifadelerini kullandı.

Adriano'nun menajerine Türk basınında çıkan,"Oyuncunuz için Galatasaray'ın da adı geçiyor?"*sorusu yöneltitilirken, "Benimle bugüne kadar Adriano'nun transferi için konuşmadılar, bundan sonra da konuşmayabilirler..."*dedi.

Bu haber dogruysa aspor yine yonetimin yalakligini yapmiş

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu kafasındaki ideal 11'i açıkladı.

Hamza Hamzaoğlu'nun ideal 11'i: Harun; S.Kurtuluş, Sivok, Ertuğrul, A.Behich; Merter, Bilal; S.Yıldırım, Batalla, Del Valle; Deniz Yılmaz.

Kusursuza yakın bir kadro diyebilirim.

• Martin Cacares'in menajeri Daniel Fonseca: "Galatasaray ile görüşme halindeyiz ancak sadece Galatasaray değil. Caca için İtalya ve İspanya'dan da cazip öneriler var"

Cucak'ı kaça satıyoki Bursa? Israrla istediği Donk ve özevlat Umut'la takasa yanaşmaz mı acaba

Lucas+Allen+Balotelli'yi Liverpool'dan almak lazım.

Hepsini yollayacakmış Klopp.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt