Bedavaya getirmişin yani1.5 milyon € ve Donk'u verdim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bedavaya getirmişin yani1.5 milyon € ve Donk'u verdim.
Divan kurulu toplantısı yapıldı operasyon tamamlandı artık sallamalarina gerek yokA spor bugün bir isim sallamadı mı
Daha Galatasaraya geçmediler galibaDivan kurulu toplantısı yapıldı operasyon tamamlandı artık sallamalarina gerek yok
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
Geçen üşenmedim saydım tam 8 ayrı fener haberini ardarda yayınladılar Artık en son saçma sapan bir antreman haberini veriyorlardı. Yanımda kayinco var fenerli o bile yeter valla abartmışlar diye hak verdi.Daha Galatasaraya geçmediler galiba
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Medya fenerin zaten buna laf yok.Geçen üşenmedim saydım tam 8 ayrı fener haberini ardarda yayınladılar Artık en son saçma sapan bir antreman haberini veriyorlardı. Yanımda kayinco var fenerli o bile yeter valla abartmışlar diye hak verdi.
Sonra galatasaray haberi vermeden anadolu kulüplerine geçtiler.
Bu aspor ve türevlerini izleyen pirim veren haindir gözümde
__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.
A spor bugün bir isim sallamadı mı
Sonunda adam akıllı bi forvet almayı akıl etmişler.Arsenal Lacazette'i istiyormuş.
kuşlar cezalı trabzon batık bursada hamza var bizde de dursun. Ne bekliyo ki milletGSScouting @gsscoutingtr 1 dk.1 dakika önce 2016-2017 yaz transfer dönemi 15 Temmuz itibariyle Süper Lig'de son 16 sezonun en az para harcanan ve zarar edilen transfer dönemi oldu.