Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi bir forvet ve ön liberoyla şampiyon olacağız bence
idmanları takip ediyorum 3 idman yaptırıyor hoca,hollanda ekolü bu yıl süpriz geliyor

Juventus, Higuain le anlasmis

serbest kalma bedelini ödemeye hazir mis ama Zaza, Rugani, Pereyra ve Sturaro yu teklif edip bu rakami indirmeye calisiyorlarmis

Rodallega buyuk takım ağırlığını kaldırabilecek bir forvet değil

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari Olcan,Tarik,Umut,Donk gitsin

biz oyuncu beklerken bunlar transferin son gününde brumayi satar.
bunlardan hersey beklenir.
en kiymetli oyuncumuz brumadir bunu anlamayan cok insan var, yönetim dahil.

Son düzenleme:
Arkadaş sözleşmeleri 31.12.2016 da bitecek olan m'villa ve pato'yu almak bu kadarmı zor? lanet olsun böyle yönetime! hayal adamların (bony) peşinde koşup zaman kaybediyoruz yine yazık!

Futboliçe ‏@Gozdelinho_ Bjk öyle bi ismi alacak ki herkes Ne alaka diyecek
1f602.png

şenol hocanın eski öğrencisi olcandır

Kardeş sen Başkan'ına çok saygı duyuyorsun , hep Başkan diye hitap edip güven duyduğun şeyler yazıyorsun . Ya Fenerlisin ya da Özbek seni ajan diye gönderdi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :) Saygılı konuşmak kötü birşey mi ? Bazıları gibi hakaret mi edeyim ?

Sadece yönetime yakın bir atkadaşdan aldığım bilgiye göre düşüncelerini aktardım.

Çokmu zor be!

muslera

linnes chedjou serdar carole

m'villa selçuk

bruma sneijder podolski

pato

Seneye işkence devam edecek anlasilan.

Geçen senede oyle yaptılar.Melo,Telles,Bruma hepsini aradan kaynatıp Grosskreutz skandalına imza attılar

hadi melo para yas, telles carole oldugu icin anlarimda ama takimda kanat yoktu ve sezonun sonuna kadar kanat oyuncusu yok diye yakindik.

Liverpool feneri iyi kaziklamis

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hadi melo para yas, telles carole oldugu icin anlarimda ama takimda kanat yoktu ve sezonun sonuna kadar kanat oyuncusu yok diye yakindik.
Carole kapalı kutuydu o zaman Carole'ye guvenip gondermek akıl dışıydı.Ya kotu ciksaydi Carole, bunu bile dusunemeyecek yonetim ve hoca var bizde.Melo konusunda ise Melo'nun yerini dolduracak bir oyuncu bile almadılar iyi veya kotu hic almadilar.Anca devre arasi gidip sozlemesi bitecek çöp Donk'a 2.5 bayildilar.Bruma olayi ise yine aynı sekilde.Takimda kanat yok Bruma gonderildi hemde kiralik

--------Muslera

Linnes serdar balta carole

------------Selcuk

------dzemaili----Sneijder

Sinan-----------------Bruma

------------Podolski

2016-2017 kadromuz

Hic kusura bakmayin beyler gercekleri görmemiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt