Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futboliçe ‏@Gozdelinho_ Bjk öyle bi ismi alacak ki herkes Ne alaka diyecek
1f602.png

Bjk yonetimiyle icli disli bir arkadasim tutturdu Balotelli kesin gelecek diye ,benim oyle duyum muyum isim olmaz ama hani tam onun uzerine bunu gorunce yazayim dedim , belki 10% tutar

Carole kapalı kutuydu o zaman Carole'ye guvenip gondermek akıl dışıydı.Ya kotu ciksaydi Carole, bunu bile dusunemeyecek yonetim ve hoca var bizde.Melo konusunda ise Melo'nun yerini dolduracak bir oyuncu bile almadılar iyi veya kotu hic almadilar.Anca devre arasi gidip sozlemesi bitecek çöp Donk'a 2.5 bayildilar.Bruma olayi ise yine aynı sekilde.Takimda kanat yok Bruma gonderildi hemde kiralik

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tamam öbür konularda aptalik da brumayi kiraya vermek en büyük aptalik.

--------Muslera

Linnes serdar balta carole

------------Selcuk

------dzemaili----Sneijder

Sinan-----------------Bruma

------------Podolski

2016-2017 kadromuz

Hic kusura bakmayin beyler gercekleri görmemiz lazim
Donk,Umut,Yasin ve Sabri olmayınca gozume biraz şirin gözüktü desem yeridir?

--------Muslera

------------Selcuk

------------Podolski

2016-2017 kadromuz

Ben bu kadrodan da geriye gideceğimizi düşünüyorum

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Muslera

Linnes - Serdar - Chedjou - Carole

Selçuk - Dzemaili

Sinan - Sneijder - Podolski

Rodallega

--------Muslera

------------Selcuk

------------Podolski

2016-2017 kadromuz

Chedjou varsa Chedjou oynar bu da böyle biline...
Beğenmeyebilirsiniz ama Ched oynayacak bunu da çok iyi biliyosunuz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aralarinda elbette farklar olmakla beraber futbolculuklarina bakiyorum , Bony de Balotelli de Rodallega da Luis Adriano da geldiginde ulkemizde ,hele hele takimla uyum saglarsa bizde cok gol atabilir dusuncesindeyim

Tek uzuldugum artik tek forvetli sistemde yine sinan gumus out olacak , zaten avrupa da yok .. Eger kimse alinmazsa sinana guvenilip kazanma yoluna gidilebilir . zaman zaman boyle yokluk anlarinda zoraki oynayan adamlarin cok gelisme gosterdigi vuku bulmustur

40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi :) Saygılı konuşmak kötü birşey mi ? Bazıları gibi hakaret mi edeyim ?

Sadece yönetime yakın bir atkadaşdan aldığım bilgiye göre düşüncelerini aktardım.

Yanlış anlama keşke herkes saygılı olabilse de böyle hep övücü şeyler yazmana dedim , yoksa saygılı olman hoş tabi :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selçuk Dzemaili orta sahasi hic yok gibi birsey.Ama baska oyuncumuz yok malesef Selcuk Dzemaili orta sahasina kalcaz gibi.Tabi Dzemaili'yi satmazlarsa

Yav rodellega kim ya tam sığır bu adam beyinsiz öküzün teki kafası yok fizik gücü car başka bişey değil bize gelsin anadolu takımları buna gol Attımaz Anadoludan alıncak Topçular eto visca eren Necid cucak belki lawal olur geri kalan alayı çöp uzak durulması gerekli

muslera
linnes serdar semih carole
song selcuk
podolski sneijder bruma
robson-kanu

h.O

Dzemaili de Telles gibi muhtemelen transfer olacak. Donk'u takasta kullanmak farz. O yüzden şu an Hamit ve Selçuk dışında orta alan oyuncusu yok. Öncelikli olarak 2 orta alan ve forvet transferi şart oğlu şart aksi halde geçen seneyi mumla arar takım. Son olarak Dursun istifa et ulan.

Yav rodellega kim ya tam sığır bu adam beyinsiz öküzün teki kafası yok fizik gücü car başka bişey değil bize gelsin anadolu takımları buna gol Attımaz Anadoludan alıncak Topçular eto visca eren Necid cucak belki lawal olur geri kalan alayı çöp uzak durulması gerekli
Forvet işi Poldi'ye kalcak sanırım.Rodallega'da yedek klubesinde Umut'un yerine takilir.Fazlasini beklemiyorum Rodallega=Donk

Lawal çok zeki bir oyuncu gerçekten.

Ulan eldeki çöpleri üçe bese bakma sat 5 milyon euro topların 6,5 da tellesten var eder 11,5 patoyu 3 milyon bonservis senelik 2,5 ver kalır 6 milyon git mvillaya ver o kalanİda johansenide al selçuk şutla

Muslera
Linnes serdar chedjou Carole
Mvila
Johansen sneijder
Bruma pato podolski

Çokmu zor anasını satayım 2-3 hamle yapcan alt üstü ama yatmak guneslenmek tatil daha güzel zaten

Futbola atılmış en büyük dinamitlerden biri 4 2 3 1 sistemidir.6 Savunmacı ile oynayıp rakibi oynatmamaya dayalı bir sistem bu.Hücum futbolunu öldürdü son turnuvada da gorduk zaten.Galatasaray olarak bizim genlerimize ihanet etmeden 4 4 2 ya da 4 3 3 oynamamız gerekiyor.Çünkü 4 2 3 1 de sahada gerçek bir orta saha olmadan oynuyorsunuz.2 defansif ki bunlar bence defans 1 de ofansif ki bu da forvet oyuncusu..Ama hem 4 4 2 de hem de 4 3 3 de gerçek orta sahalarla mücadele ediyorsunuz.Umarım riekerink geçen yıl sonu denediği gibi 4 3 3 de ısrar eder ya da 4 4 2 ye döner. ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt