Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.214
- 14.003
- 1.498
Selçuk hakkında ki boş iddialarınızı bir kenara bırakmanızı rica ediyorum
Boş olan tek şey selçukn oynadığı futboldur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Selçuk hakkında ki boş iddialarınızı bir kenara bırakmanızı rica ediyorum
Ya onları geçtim 17 yasindaki Gökay bile rakibinden omuz omuzada ayakta kalıp top kapiyor.19 yasindaki Birhan bile cocuk masallah hep ileri oynadi neredeyse hic geri pas yapmadi.Selcuk su çocukların bile tirnagi olamazAkpa Akpro delaney gelsin selçuk gitsin orta saha rakibi Boğmalı selçukn olduğu takım her zaman kontra atak yemeye mahKum oynar
Boş olan tek şey selçukn oynadığı futboldur
Ya onları geçtim 17 yasindaki Gökay bile rakibinden omuz omuzada ayakta kalıp top kapiyor.19 yasindaki Birhan bile cocuk masallah hep ileri oynadi neredeyse hic geri pas yapmadi.Selcuk su çocukların bile tirnagi olamaz
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya onları geçtim 17 yasindaki Gökay bile rakibinden omuz omuzada ayakta kalıp top kapiyor.19 yasindaki Birhan bile cocuk masallah hep ileri oynadi neredeyse hic geri pas yapmadi.Selcuk su çocukların bile tirnagi olamaz
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok öyle bir şey
Geçen sene takımın en çok direnen adamlarından biriydi
Maçları pek takip etmedin sanırım
gecen sene en çok geri pas yapanlarindan biriydi attığı golleri çoğu penalti golleriydi selçuk bizim takıma uygun değil bi takıma bitane beyin yeter bu takımda sneijder varsa selçuk gerekmez etrafına sağlam adamlar alınmalı orta sahada selçuk oynadığı sürece kontra atak yemeye mahkumuz
Istatistige gerek yok hersey ortada.Surekli geri pas ve en ufak omuz darbesinde yerlerde surunuyor.Böyle orta saha olur mu ?Arkadaşlar Selçuk sahadan her zaman en çok koşan 3 oyuncudan biridir. Fakat başka bir numarasını görmedik 2 senedir keza aldığı para yüZünden hepimizin gözüne batıyor. İstatistik yapan siteler vardı ( ikili mücadele kazanma oranı, kilit pas sayıları vs) birisi paylaşbiilir mi, diğer takım oyuncularıyla kıyaslayalım.
Herkes gider Sneijder gitmez merak etme senSneijder gideceği için Selçuk'un gitmesine gerek yok arkadaşlar
Herkes gider Sneijder gitmez merak etme sen
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi