Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adnan Polat tan sonra daha kötü bir baskan gelecek deseler hayatta ınanmazdım dünya insana neleri gösteriyor.
O değil de Azize gibi ekonomik olarak iyi yönetimi iyi yapan bir başkanmz olsa şimdi Juventus falan olmuştuk
Aziz mi ekonomik olarak iyi işler yapıyor? Fiko desen neyse de Aziz batırdı fenevi bakma sen bu verdiği paralara son kurşunu attı Allahın izniyle bu sene de boş geçerlerse görecem o ekonomiyi seneye ben

fransa 2. ligini avuçluyolar bu ara.bizde el atsak artık iyi olur.

Milan'ın büyük gelecek beklediği genç isim Hachim Mastour Hollanda Ligi ekiplerinden PEC Zwolle'ye kiralandı

CnWhSJiWIAA5hVa.jpg

Müthiş yetenekli bi veled

Fransada kamyon kalabalıga dalmış ateş acmışlar 40-50 ölü bar deniliyor.

Adnan Polat tan sonra daha kötü bir baskan gelecek deseler hayatta ınanmazdım dünya insana neleri gösteriyor.
O değil de Azize gibi ekonomik olarak iyi yönetimi iyi yapan bir başkanmz olsa şimdi Juventus falan olmuştuk

Renkdas espiri yaptigini farz ediyorum ,yoksa fenev ekonomik olarak iyi durumda falan degil , hatta bizden beter durumdalar UEFA dan okkali bir ceza kapi esiginde bekliyor, 3 sene takipteler ve bu sartlada düzeltme durumlari falanda yok..biz sadece rivayi satsak borclar sifirlanip milyonlarca euro kasaya koyariz fenev neyi satacak düzcedeki 5 para etmez tesislerinimi...

Takım sadece LiG de oynayacak adam gibi 1 libero 1 forvet iş yaparız ama bunu bile beceremeyeceğiz bu sene de çöpe gidecek yazık

Bu vesileyle Efsane Büyük Baskan Ünal Aysal'i saygi ve minnetle analim.

Başkanımız Sn. Ünal Aysal beyefendi yakında dönecek arkadaşlar, kimsenin zerre şüphesi olmasın. Dursun'dan sonra kurtarıcı olarak getirilecek yüce gs lobisi tarafından.

oww Hamza zu İnter olur
İnter taktiği bulmuş valla Mancini takımı kuruyor Prandelli takıma sezon başı kondisyonu yüklüyor Hamza hocam da muhteşem teknik direktör kabiliyetiyle işi bitiriyor ama bu işi sıkılmadan her sene yapmaları lazım

Mancini hangi takımı kurmuş GS'de?

Ayrıca iş kondisyonla bitseydi en iyi kondisyoneri olan takım her sene şampiyon olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt