Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin defans ve forvet hattı monacodan iyi orta sahaya da bir takviye gerek kadıkoyde fener turu garantiler (Zeki Uzundurukan)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorsan Monacodan 5 futbolcu sayamaz

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medipol Başakşehir'in Avrupa Ligi 3. eleme turundaki rakibi Hırvatistan temsilcisi Rijeka oldu.

Ünal Aysalin yaptigi flash ve yanlis transferleri gectim,ben 38 yasindayim ve ilk defa aysal döneminde fenere karsi her alanda psikolojik olarak bariz üstünlük sagladik,adamlar transfer dönemlerinden korkar hale gelmisti,yöneticiler Ortami germeye bile alacaklari cevaptan cekindikleri icin cesaret edemiyorlardi,örnegin basket final serininde pislikleri gördügü icin takimi sahaya sürdürmemisti,adamlar oynamadan sampiyon oldu ama sevincini yasayamadilar,resmen sexy kulüptük anasini satayim

Ünal Aysalin yaptigi flash ve yanlis transferleri gectim,ben 38 yasindayim ve ilk defa aysal döneminde fenere karsi her alanda psikolojik olarak bariz üstünlük sagladik,adamlar transfer dönemlerinden korkar hale gelmisti,yöneticiler Ortami germeye bile alacaklari cevaptan cekindikleri icin cesaret edemiyorlardi,örnegin basket final serininde pislikleri gördügü icin takimi sahaya sürdürmemisti,adamlar oynamadan sampiyon oldu ama sevincini yasayamadilar,resmen sexy kulüptük anasini satayim

Galatasaraylılığımı dibine kadar hissetmiştim o zamanlar.. Müthişti..

4057854b70f90769ed3ebb7974fe5ae0.jpg

riva projesinin yetkisi aysala verilseydi şuan şl şampiyonluğunun hesaplarını yapıyorduk emin olun. aysalda o vizyon vardı tek eksik 2000 yılından beri artarak gelen borçları kapatacak kaynaktı. riva projesiyle bizi şaha kaldırırdı ama gel gör ki tarihimizin en rezil başkanının ellerinde riva. abv fosiller

riva projesinin yetkisi aysala verilseydi şuan şl şampiyonluğunun hesaplarını yapıyorduk emin olun. aysalda o vizyon vardı tek eksik 2000 yılından beri artarak gelen borçları kapatacak kaynaktı. riva projesiyle bizi şaha kaldırırdı ama gel gör ki tarihimizin en rezil başkanının ellerinde riva. abv fosiller

yaw hehe

Aynen renkdaş ?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ünal Aysal´i elestirip günah kecisi ilan edenlere gülüp geciyorum.

Ünal Aysal´in sözünü hatirlatirim: "Borcun kücülerek ödenmesi mümkün degildir!"

Biz bir spor kulübüyüz ve spor taraftar icin yapilir, insanlar icin yapilir. Parayi da bu insanlar verir. Para havadan gelmez.

Evet, belki Drogba´ya 5, Sneijder´e 5 verdik yillik. Evet, belki kontenjan sikintisindan dolayi Türklere saglam maas verdik, gereksiz 2-3 futbolcu da aldik.

Ama taraftarlarin basi dikti ve umutluydu. Stat doluyordu (yillik 60 Milyon), ürün aliniyordu vs. Avrupa´da ilk 10 hesaplari yapiliyordu ve sadece hesapta kalmiyordu.

Bu arada borc ne olmus? Ne yükselmis, ne azalmis. Ama tarihimizin sportif anlamda en basarili 3 yilini gecirmisiz her bransta.

Peki bu ezik zihniyetli insanlar geldi de ne oldu? Takim kücüldü, sportif anlamda rezil rüsva oldu. Peki borc ne oldu? Azalmadi.

O halde hangi yüzle Ünal Aysal elestirilir? 3 yanlis transfer yüzünden mi? Onun durusuna böyle 10 yanlis transfer feda olsun be.

Biz bir spor kulübüyüz ve spor taraftar icin yapilir, insanlar icin yapilir. Parayi da bu insanlar verir. Para havadan gelmez.

Evet, belki Drogba´ya 5, Sneijder´e 5 verdik yillik. Evet, belki kontenjan sikintisindan dolayi Türklere saglam maas verdik, gereksiz 2-3 futbolcu da aldik.

Ama taraftarlarin basi dikti ve umutluydu. Stat doluyordu (yillik 60 Milyon), ürün aliniyordu vs. Avrupa´da ilk 10 hesaplari yapiliyordu ve sadece hesapta kalmiyordu.

Bu arada borc ne olmus? Ne yükselmis, ne azalmis. Ama tarihimizin sportif anlamda en basarili 3 yilini gecirmisiz her bransta.

Peki bu ezik zihniyetli insanlar geldi de ne oldu? Takim kücüldü, sportif anlamda rezil rüsva oldu. Peki borc ne oldu? Azalmadi.

O halde hangi yüzle Ünal Aysal elestirilir? 3 yanlis transfer yüzünden mi? Onun durusuna böyle 10 yanlis transfer feda olsun be.
Bu dediklerinin hepsinde haklısın onu eleştirenler 2. Dönem saçma sapan yonetici seçimleri ve Fatih Terim i gönderip yerine beş para etmez italyanlari getirmesi ve futbolcular alinmasina müsadere etmesi.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aysal döneminde dönem komisyon olmasa şimdi bu sıkıntıları cekmiyor olurduk.

Dursunlara muhtaç olduysak payı var.

Method ve mantalite doğru uygulama kötü niyetliydi.

Hamit eyvallah da, Selcuk´tan nasil bir zararimiz var anlamadim. Bedavaya geldi ve 2 sene kral gibi oynadi, sampiyonluklarda ciddi katkisi vardi.

Diger senelerde düsüs yasadi ama hicbirzaman diger capsizlar kadar rezalet oynamadi. O kadar da haksizlik yapilmamali.

Sonucta bu adamlar Türk ve belli bir caplari var zaten. Onun üstüne cikamazlar. Selcuk da öyle. Türk futbolculdan bu kadar acikcasi.
İlk 2 sene eywallah ama sonraki seneler hocaların ve yabancı oyuncuların arkasından çevirdiği işler bize çok pahalıya mal oldu.

4.yıldızı hamza ve selçuk hainlerine rağmen aldık

HELAK OL DURSUN

Aspor stüdyosundaki cahil en güçsüz takım dedi Monaco için. Tam mal bunlar yahu. Dünya futbolundan haberleri yok.
dün akşam GS muhabiri savaş çorlu canlı yayında dakikalarca Denayer'in ismini hatırlayamadı, spiker kızdan yardım istedi, o da hatırlayamadı, kelalaka bi isim söyledi. Biz onların hepsinden daha ilgiliyiz bu takımla. Bir ay önce de Lewandowskiyi Alman sanıp "Almanyanın forvet hattı süper" diye 1 saat program yaptılar 3-4 kişi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt