Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanında mal gibi "İki yıl bize yeter. 200 bin Euro ceza ödeyelim" diyen sahtekar Dursun değildi diye hatırlıyorum

4 yıllık takip ve 400 bin Euro cezayı kabul etseydik men olmaktan kurtulacaktık. Bizim deha başkan bunu kabul etmedi ve onun bedelini bugün ödüyoruz.

Sahtekar herif
Daha 2 gün önce konu hakkında divandaki konuşmasını dinledim ve adam üstüne basa basa öyle birşey yok dedi..İlaveten gsstore için şirkete devrinden 58 milyn euro kasaya girecekti ve Aysal, Dursun ile 1 ay önce konuştum,anlaşmıştık dedi ama Dursun yapmadı.Zaten kendisi de kabul ediyor.Herşeyi geç,Riva-Florya antlaşmasındaki "teşekkür" kısmı bile anlamanıza yetmesi lazım ama önyargılarınız kırılmıyor.

Galatasaray yönetimi, Qatar Airways ile 5 milyon eurodan forma göğüs sponsorluğu anlaşması yapıldığı haberlerini yalanladı. (Futbol Arena)

Nöbetin hareketli olması gereken zamanlar dursun başkanın üstün vizyonu sayesinde bir saatte bir sayfa şeklinde ilerliyor

Sen terimcisin ama rtaş

Aysala toz kondurmayanlar yüzünden öyleyim.

Şöyle diyeyim bir felakette ikisinden birini kurtaracaksam Terim olur.

Terim'in egemen kimliginden ve egosundan rahatsizim. Aysal'in kötü bir insan olmasindan. Terim'in cahilligi ile yaptıkları bu ülke insanının genelinin yaptıkları ile benzer. Aysal'in süslü yalanlarıni goremeyenlerin bu kadar çok olmasi da üzücü ve rahatsız edici buna ek olarak.

Özbekin taraftara üclü cektirme vidyosunu gördüm,ictigim bira burnumdan cikti resmen,kamu spotu olsa millet ickiden sogur

Çin'de transferin son günüymüş.

Balotelli gitmezse bize kalır herhalde.

Senelik 6 milyon euro garanti paraya gögüs sponsorunu bitirmesi lazim en azindan Dursun'un.. Türk futbol tarihinin en yüksek gögüs sponsoru geliri olur.

Ulan bende diyorum dursun vizyonsuzu nasıl oldu da katar hava yolları bağladı? Meğer zaten yalanmış... Gereksiz heycan yapmadan dursun un yüzünüzü aklınıza getirin sonra zaten heycan falan kalmıyor

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CnaL1SkWAAA7HY1.jpg

Emanuele Giaccherini, €1.5M karşılığında Sunderland'dan Napoli'ye transfer oldu.

CnZ7zuHXEAApyrn.jpg

sponsorluk haberini yalanlanacaksa resmi siteden yalanlanmalı bu yönetim iyice rezilleşiyor

Sinan Gümüş, Sneijder ile yaşadığı ilginç bir anıyı da paylaştı. Sinan, “Kanatta oynamayı seviyorum. Arjen Robben’i beğeniyorum. Bir gün deplasmanda yemekte Wesley, bana telefonu verdi, görüntülü konuşmada Arjen Robben vardı.*

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transferrr yapin beee transferrrrr

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt