Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fotoğraf çeker de logonun önünde çekileceği belli değildir sanırım.

Ayrıca renklerin bir saçmalığı yok ki. Gayet güzel bir gömlek.

Kemeri de zaten Ronaldo'dan tut Hollywood aktörlerine kadar hepsi takıyor. Hocam takınca mı kabahat oldu?

Bırakalım bu işleri.

Sayın renktaşım.
Hocamizin kombinini gayet basarili buldugumu belirtir ,saygilarimi iletirim kendilerine.

Fotoğraf çeker de logonun önünde çekileceği belli değildir sanırım.

Ayrıca renklerin bir saçmalığı yok ki. Gayet güzel bir gömlek.

Kemeri de zaten Ronaldo'dan tut Hollywood aktörlerine kadar hepsi takıyor. Hocam takınca mı kabahat oldu?

Bırakalım bu işleri.

Sayın renktaşım.
E ben beğenmiyorum banane Ronaldo takarsa taksın :s

Ayrıca hazır yerli kemerler varken neden yabancı marka takmış orası da muamma

Günler hızla geçiyor ama hiçbir hareket yok. Bunlar transfersiz sezona girerse şaşırmam

''Aman Sneijder ille de kalsın'' düşüncesinde olan bazılarının, takımın orta sahası defansif yönden alarm verirken, Josue transferine pek hevesli yorumlarını şaşkınlıkla karşılıyorum...Sorsam alternatif olarak değil ikisi aynı anda oynasın isterler. Nasıl bir format düşündüklerini açıklasalar da şu garibin futbol ufku bir nebze genişlese:hat:...

iyide josue normalde sağ kanat oyuncusu bakma bursa 10 numara oynattı josue ve sneijder çok rahat beraber oynarlar ayrıca sneijder'in olmadığı maçlardada josue 10 numara oynar.Yani bize iyi bir alternatif olur.

E ben beğenmiyorum banane Ronaldo takarsa taksın :s

Ayrıca hazır yerli kemerler varken neden yabancı marka takmış orası da muamma

Beğenmemek tabii zevk meselesi de ortada bir saçmalık falan yok onu diyorum.

Hazır olmayan yerli kemer olsa hazır bir yabancı kemer yerine tercih edebilirdi ayrıca, hazır yerlide durum dediğin gibi işlemiyor renktaş.

Hocamizin kombinini gayet basarili buldugumu belirtir ,saygilarimi iletirim kendilerine.

Ronaldo da hocama selam yollamış sanırım renktaş.

BsM3Y0CCUAEjWr_.jpg

Günler hızla geçiyor ama hiçbir hareket yok. Bunlar transfersiz sezona girerse şaşırmam
Transferin son gunlerinde Bruma ile Sneijder'i satıp ardından transferi kapattık diyip bizi katil etme planları var sanirim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer varmi transfer? Dursun napiyor hala bilen varmi?

Transferin son gunlerinde Bruma ile Sneijder'i satıp ardından transferi kapattık diyip bizi katil etme planları var sanirim

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi yazdığını okuyunca mecazi olarak çok iyi bir örnek bu yönetim için ama bu yönetim bunu yaparsa cidden şaşırmam,yani insan korkmuyor da değil, dursun gevşeğinin bir gram korkusu yok. Herif bizle dalga geçiyor aylardır.

Josue'yi Sneijder'in yerine alıyorlar siz uyumaya devam edin.

He iyi yedek olur he.

josue gelmesin emrah başsan oynar orda

bence elmander takıma geri kazandırılmalı veya baroş sonuçta bu ligte başarılı oldu ve o kadar da yaşlı değil.

qatar berbat bir şirket, uluslaraarası anlamda bize ciddi zararları olur. keşke point otel sponsor olsa

son derece basit bir kura, fener rahat gecer

Hayirdir bugun ters ayakla mi kalktin birader?

Vay abv yayın havuzu gelirindeki şerefsizlige bak, biz 4 yıl üst üste katıldık da o kadar kazanamadik. Bu yıl bjk, fb elenirse gruplardan sıfır cekse dâhi 25 -30 milyon euro alacakmış.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt