Transfer Nöbeti (ARŞİV 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Swansea Bony yi geri istiyormus.

yok olumsuz haberden sonra idi,mustafa canaslan abi paylaşmıştı 1-2 gün önce

o zaman onu canli yayinda söylemistir, haberi yapilmadi cünkü, en son üc gün önce ilk tercih Bony (olumlu görüsmeler), alternatif Rodallega diye haber yapmisti Evren

keske gelse yaw

o zaman onu canli yayinda söylemistir, haberi yapilmadi cünkü, en son üc gün önce ilk tercih Bony (olumlu görüsmeler), alternatif Rodallega diye haber yapmisti Evren

keske gelse yaw
inşallah. o değilde bugün arif erdem gollerini izliyodum GStvde ...ligin ilk haftalarında felipe ne asistler yapmış ya,kalsa şampiyonduk.

Ya bu Bony için maliyetinden vazgeçildi demek de iyi hikaye.Ne bekliyorlardı,5-6 milyon euroya biteceğini mi?

ben forvete rodellega veya cornelius bekliyorum hic olmazsa orta sahaya mikel veya lass diarrayı alsınlar

[FONT=&quot]Porto’dan kiralık olarak geçen sezonu Braga’da geçiren ve ülkemizde de iki sezon üst üste Bursaspor forması giyen Josue’nin, Galatasaray’a çok yakın olduğu konuşuluyor.

Son olarak Portekiz’in önemli gazetelerinden A Bola, 25 yaşındaki oyuncunun transferinde Aslan’ın büyük bir yol katetiğini yazdı.

Bu transferde Sarı-Kırmızılılar’ın en büyük avantajının ise Alex Telles’in satışı sırasında iki kulüp arasında kurulan iyi ilişkiler olduğu bildirildi.

Cim Bom’un, Porto’yu kolay bir şekilde ikna edebileceği ve tarafların ortak bir noktada buluşmasının an meselesi olduğu ifade edildi. [/FONT]

Muslera
Linnes Serdar Denayer Carole
Johansen - Lass Diarra
Sinan - Sneijder - Poldi
Bony​

+ Bruma , Eren

30.Hafta Şampiyonuz.

TV gitti bizim kanallar ? Çalışan varmı denkmi geldi

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt