Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
54ee9e7c2ff1fdbacba963de10d92be6.jpg

Biri bunun orta sahada 2 oyunculu olani yapsin Allah rizasi icin!! Bu yonetim yanlis anlar valla!!

Hahaha ana avrat sövdükleri adam için hashtag açıyorlar ha. Muhteşem bir kafa yapısı var bu Hamsilerin.

sent via GSC

Futbolda duygusallığa yer yok Emre gelsin bu yaşta Selçuk'tan iyi oynar

Önder Özen: "Feghouli, Galatasaray'ın aradığı tipte bir oyuncu; ciddi katkı sağlar."

İlk 5 maç Antalya dışında kolay gibi aslında iyi bir havayla 5 maçtan 13 puan alırsak önümüz açılır.

Goal Türkiye‏ @GoalTurkiye
PSG yarın TSİ 17:00'de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yeni transfer Dani Alves'i tanıtmaları bekleniyor.

Arda'dan sonra en çok nefret ettiğim şahıstır kendisi. Bak insan bile diyemiyorum. Şerefsizin önde gidenidir. Uzak dursun bu kulüpten.
Futbol adına iyi futbol izleyeceksem güzel haftasonları geçireceksem gerisi boş..Müşteriyiz biz sonuçta..Karakteri düzgün ama kötü futbolcuysa gitsin memur olsun..

Önder Özen: "Feghouli, Galatasaray'ın aradığı tipte bir oyuncu; ciddi katkı sağlar."

DEd0kCqWsAAbDwq.jpg

Kop gel Ciguli reis

DEd7eZ1XcAIhXtg.jpg

sonunda uzatti hiyar herif

DEd0kCqWsAAbDwq.jpg

Sadece gazetelerden duyarak adamı 20 kere transfer ettik. 1 tane yönetici fegu ile görüşürüyoz iyi yolda diyen çıktı mı ? Ben hiç duymadım. Bana göre bu transfer arapsaçına dönüp hüsranla bitecek gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt