Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
In:
Gomis 31
Mariano 31
Maicon 28
Belhanda 27

Diger olasi transferler:
Vainqueur 28
Asamoah 28
Feghouli 27
Konoplyanka 27
Willian Arao 25
Vedat Muriqi 23

Buradan Feghouli gelir bence, diger orta saha transferini kestiremiyorum. Lemina gelmez o yuzden yazmadim onu. Vedat Muriqi iddiasi var o da genc sayilir.

Kaynak erto inanmayalımm

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Abi bize hızlı, aralara koşu yapan, atletik bir forvet şart. Skorer bir kanat oyuncusu şart. Ortasahada liderlik rolünü alacak Melovari bir adam şart. Bunlar gelmedikçe geçen seneden farklı olmaz. Hatta geçen seneden daha az gol atarız

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DEeT-6uWsAE0Rnl.jpg

beIN SPORTS Türkiye‏ @beINSPORTS_TR
Sassuolo Acerbi'nin sözleşmesini 2022'ye kadar uzattı

Cüneyt Tanman adam olsan zamanında evlatçı biraderinle beraber Maxi Perreira yı, Konoplyanka yı alır bize o rezil sezonları izletmezdiniz. Bilali jem karacanı beğenen adam mariano ya yeteneksiz demiş. Kaç kere izledin lan hayatında

Su bizim eski kalecimiz Kerem Inani dinliyorum Asporda... O rus vardiya buda cocugu... Accayip kicik oldum... Ulan senin ne basarin var lan yavsak, bide Sneijder Mariano yorumluyor... 2 tane asist yapmis Mariano da 4.6 cok paraymis da zartmista zurtmusta... Gokhan Gonulu goklere cikardi yumusak Marianoyu itin g.tune soktu serefsiz

Takımımızı kuralım yeniden.Şino bence kesin gidecek veya kadrodışı bırakacaklar ama var gibi davranalım.

--------------------Muslera-------------------

Mariano-----Maicon------Serdar-------Strinic

------------Vain------------İmbula-------------

Feghouli-----------Sneijder-----------Belhanda

--------------------Gomis------------------------

Bütçe yaklaşık 45 milyon euro olacak..
Belhanda---8 milyon
Maicon-----7 milyon
Mariano----4,5 milyon
Gomis------2.5 milyon
İmbula-----2 milyon+13 milyon opsiyon
Vain--------5 milyon
Strinic------3 milyon
Feghouli----6 milyon
Şu haliyle -2 + 2 38 milyon euro yapıyor.Şino giderse ya Gary devam eder ya da Konop gelir.Ben Garyi en kötü ağustos ortalarına kadar deneneceğini düşünüyorum.

Su bizim eski kalecimiz Kerem Inani dinliyorum Asporda... O rus vardiya buda cocugu... Accayip kicik oldum... Ulan senin ne basarin var lan yavsak, bide Sneijder Mariano yorumluyor... 2 tane asist yapmis Mariano da 4.6 cok paraymis da zartmista zurtmusta... Gokhan Gonulu goklere cikardi yumusak Marianoyu itin g.tune soktu serefsiz
A spora çıkan biri için normal konuşmuş. Ellerinde olsa ana avrat sövecekler bize. O derece gıcıklar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt