Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çingene pazarlığı için feghouli'yi kaçırırsanız sizin taaa ....
belhanda'ya dökeceğinize bu adama dökseydiniz paraları çapsız herifler

Wes kalsa da, gitse de Kono'nun geleceğini düşünmüyorum. Mariano geldiğine göre Feghouli'nin gelişine odaklanmalıyız süreç olarak.

Feghouli mutlaka zorlanmali, çok yetenekli takımı bir üst seviyeye çıkaracak seviyede bir oyuncu. Konop için aynısını düşünmüyorum sorunlu bir adam. Feghouli gelirse çok farklı bir sezon izleri bir orta saha transferi ile.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder giderse ikisinin de gelmesi lazım bence.

Yani yanlış anlaşılmasın, olacağını düşünmüyorum ama Sneijder kaçacak diye düşünüp ikisini birden alırlarsa ve Sneijder kalır, maddi olarak elimizde patlar. Orta saha transferi yapmayıp Belhanda'yı oraya koyarlarsa da defansif olarak sıkıntı yaşarız.

Kono-Sneijder-Feghouli
Selçuk-Belhanda

Kağıt üstünde tamam gözükse de realitede facia bir dizilim olabilir.

Valla gerek maliyet, gerekse de vereceği katkı babında en muamma transfer Belhanda. Tüm bunlar ortada iken adama bu numara olayından ötürü de bayağı yüklenildi. Genel olarak bir yerimizde patlamaz inşAllah.

Yasin Sneijder Bruma
Podolski

Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Böyle olursa Gomis dışında büyük bir ilerleme yok bence.

sıkıntımız ileri hat değildi zaten renkdaş. ligin en çok gol atan 2. takımıyız. sorun malum belli zaten hep tekrarlamanın anlamı yok. orayı eğer düzeltirsek bu hem oyunu ileriye yıkmamızı kolaylaştırır hem de kolay gol yeme sorunumuzu çözer. esas kritik hamle dos.

sıkıntımız ileri hat değildi zaten renkdaş. ligin en çok gol atan 2. takımıyız. sorun malum belli zaten hep tekrarlamanın anlamı yok. orayı eğer düzeltirsek bu hem oyunu ileriye yıkmamızı kolaylaştırır hem de kolay gol yeme sorunumuzu çözer. esas kritik hamle dos.

Bence de ilerde sorun yoktu ama malum 20 milyon parayı harcamış oalcağız oraya yaklaşık olarak.

Sneijder indirime gitmeyi teklif ettiği söyleniyor, ne hikmetse bu söylentiye kulak asmıyor iFB medyası

Feghouli yattı bütün keyfim kaçtı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt