Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neto selcuk orta saha ho ://////////////////

Sakin olun Beyler. Mariano bitti Feg Bitmek üzere. Kaynak maynak sormayin iste bilirsiniz Maskara/Reina konusunda uzunca anlatmistim. Hatta ve hatta Mariano gelecek hafta sonu veya hafta basi gelir o arada Feg açiklamasi yapilir.

Keep calm and Dursun Özbek <3

Iyi geceler

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Mariano tamam.mantiken gomise hem bonservis hem de imza parası veren yönetim, feguli için sorun olan 4,5+ westamin vermesi gereken 3 m.euro imza parasını da hayli hayli vermiştir...sorun çok ağırdan almaları,bu süre içinde yeni teklifler çıkarsa büyük liglerden adamın da aklı doğal olarak karışacaktır.

Neto'yu izlediğim için söylüyorum kötü oyuncu değil ama bizi tatmin etmeyebilir. Hantal bir adam. Selçuk'un gençlik hali gibi diyeyim size.

U. Karakullukçu: Belhanda ile Galatasaray daha uygun bir maaşla anlaşmıştı ama Sevilla talip olunca teklif yükseltildi.

Sneijder ve Sinan gidecegine gore 2 kanat transferi yapilacaktir

Feghouli ve X

Ugur Karakullukcu @ Aspor : Feghouli için pazarlıklar sürüyor, bu işler zaman alıyor, normaldir, Premier Lig'den futbolcu alıyorsunuz.

yatmış

En çok Lemina'ya üzüldüm. Mariano için hala gelmez diyorum. Umarım haklı çıkmam.

Mantıklı yorumlar dinlemek için Uğur Karakullukçu'yu dinleyebilirsiniz. Aspor'da olması şaşırtıyor tabi. Duyumcu triplerine girmeden mantık çerçevesinde fikirlerini anlatıyor.

Lemina, İmbula ile Neto arasında hem ciddi bir kalite farkı var hem de ciddi bir tarz farkı var. Biz tempolu, giden gelen adam arıyorsak bu Neto değil kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt