Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Ne kadar doğrudur bilemiyorum reis ama birkaç arkadaş Hasan Ali'nin Hırvat versiyonu filan diyordu bunun için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berlin.
Alıntı yapamamayı nasıl beceriyorsun gerçekten ilginç
Dandik Internet-Explorer ile girmek zorundayim is yerinden, ondan olsa gerek.
Mariano işi bitti. Hafta sonu geliyor.En çok Lemina'ya üzüldüm. Mariano için hala gelmez diyorum. Umarım haklı çıkmam.
Alıntı yap deyince ellemesen sıkıntu olmayacak aslındaDandik Internet-Explorer ile girmek zorundayim is yerinden, ondan olsa gerek.![]()
Yabancı ismail köybasi diyorlar :dNe kadar doğrudur bilemiyorum reis ama birkaç arkadaş Hasan Ali'nin Hırvat versiyonu filan diyordu bunun için
Yabancı ismail köybasi diyorlar :d
biz alsak keşke
Uğur Karakullukçu : "Galatasaray sürekli Tolga'nın yerine adam arıyor. Esas, Selçuk'un yerine transfer yapılmalı." (A Spor) https://twitter.com/_AslanPencesi_/status/885074275232870405/photo/1
bu corchianın totosu kalkmış
ben seni Kerim Zengin sanıyordum, kusura bakma.Alıntının son kısmını siliyor olmalısın. Aynen ben de gurbetçiyim.
Kerim Zengini nerden tanıyorsun?
Bu Ateş üfleyerek sönmez
ucuz diye alir bizim yönetimAman reis Allah korusun takımda her yıl bir Şaban olmak zorunda değil yıllardır Sarbi-Semih-Selçuk gibi adamlardan neler çekiyoruz
Adam akıllı birisini alalım hazır para harcamaya başladık
aga daha sen düzgün alıntı yapamıyorsun akıl verme bari millete.Alıntı yap deyince ellemesen sıkıntu olmayacak aslında![]()
ve adam öldü
aga daha sen düzgün alıntı yapamıyorsun akıl verme bari millete.
Alıntı yap deyince ellemesen sıkıntu olmayacak aslında![]()
Ellemiyorum zaten, "alinti ile cevaplaya" basiyorum sonrada alta bos yere yaziyorum. Türkcede birsey anlatmak ne zor ya :38573: