Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurt Zouma kiralik listesinde. 20 tane kulup teklfite bulundu. [London Evening Standard]

DEiRD3UXYAIlJck.jpg

Marcelo kap

Hiçbişey olmaz. Beşiktaş Talisca-Oğuzhan-Atiba ile kevgir mi oldu da sen Vainq-Selçuk-Sneijder ile kevgir olacaksın?

Beyefendi onların hepsi koşuyor. Topa müdahale ediyor. Sneijder ve Selçuk sahada dolanıyorlar. Geçen sene en büyük sıkıntımız buydu. Eski temposu yok bu 2 sinin

1.4 alan Marcelo> 4.75 alan Pepe

marka olarak Pepe forma sattirir ama Marcelodan ne kadar fazla performans verecek gorecegiz

Marcelo'yu cok abartiyorsunuz, ortalama bir stoper. Bundesliga da hatta en berbat stoperlerin arasindaydi.

Lyon dan 2 seneye kovarlarsa sasirmayin.

Galatasaray, 6 transfer daha yapıp transferi bitirecek. [milliyet]

Manu bizden beter...Adamların her bölge sıkıntı..Takıma yakışan tek transfer pogba oldu ondan da beklenen verimi alamadılar.Sağa bir sürü adam alıyorlar sağ açıktan devşirme valencia oynuyor solda blind oynuyor çok karman çorman takım kimin nerede oynayacağı da belli değil..depay geliyor tırt martiale dünyayı verdiler (bekleniye göre) tırt..Manu dediğin dünyanın en büyük kulübüydü bir zamanlar şimdi 1 oyuncusunu dünya karmasında yedeğe bile almazsın..Tottenham bile çok daha kaliteli oyunculardan kurulu..

Yalnız bu yıl biraz akıllanmış gibiler Lukaku müthiş bir hamle oldu ..Manu'ya bu tarz 26-27 yaşında olmuş firstclass topçular lazım.

Defans leş gibi. Vidic-Ferdinand tandeminden nerelere düştü adamlar.

Eric Bailly iyi bir hamle stoperi, ama hava toplarında yetersiz benim gözlemlediğim kadarıyla. Öte yandan defansa şeflik yapacak tipte biri değil. Hava toplarında iyi olan lider statüsündeki bir adam şart. Bailly'nin de performansı artar böylece.

Haricinde o Shaw çok ağır sakatlıklar geçirdi. Bi cacık olmaz ondan. Patlama yaptığı dönemde bile ben beğenmiyordum o herifi.

Rojo sakatlıklarla boğuşmasa benim çok beğendiğim biri mesela.

Kanatlar yetersiz.

Takımın etrafını topla topla bitmez.

Son düzenleme:
Marcelo birak Bundesliga'yi PSV'den de tekme tokat kovuldu. Hatta Atiba da PSV'den tekme tokat kovulmadan önce sag bek oynatmislardi orta saha icin yetersiz oldugu icin.

Şunu da söyleyeyim hakan kardeşim. BJK zaten mükemmel defans yapmıyorlardı enerjiyle işi götürdüler. Bizim enerjimiz yoktu orta sahada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt