Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1a58477ddc0a15e0be94424b50c161ab.jpg

Dünyanın en iyi stoperi ve forveti

Yönetim, Wesley'e 'A takım' kapılarını tamamen kapadı. Kulüp avukatları 10 gündür sözleşmesini nasıl feshedebileceklerini inceliyor. (Sabah)

Milan-Napoli maçına baktım biraz Strinic savunması iyi bence

Milan onun tarafından sadece 1 kere gelebildi 35 dakikada gerçi napoli içinden geçmiş milan'ın orası ayrı :D

Strinic ve Hysaj çok hücuma çıkmıyor. Orta saha da çok seri top yapıp hızlı bir şekilde Callejon ve İnsigne'yi topla buluşturmaya falan çalışıyorlar, beklere çıkmayın talimatı vermiş olabilir

O yüzden hücumda nasıl bir şey diyemeyeceğim daha çok izlemek lazım

Hücumcu mariano'yu sol tarafta dengelemek istiyor olabilir, ücretler çok uçuk olmayacaksa alınabilir bence

Adam kaçırma yüzünden çok gol yediğimiz göz önüne alınırsa, Strinic bu konuda bizi üzmez konsantrasyonu yüksek ve fiziğini iyi kullanıyor.

Senede ligde 10 gol atacak yerli kanat bulursak gitsin.

Bu futbol fukarasına mı kaldık? İlla yerli sayısını doldurmak için ise alt yapıdan veletleri alır oynatırım. En azından belki ilerde parlarlar, işimize yararlar. 10 gol atıyorsa içine sıçtığı pozisyonlar bunun kaç katıdır bi hesap edin...

Strinic kötü sol bek degil ama oda 30 yasinda

Biraz daha Genc isimlere yönelmekte fayda var

Ben scout transferi yapılmasını çok istiyorum ama hem Tudor hem Dursun Özbek kendini kanıtlamak zorunda o yüzden daha garantici davranıyorlar bence.

Sürpriz bir isimde olabilir tabii Güney Amerika'dan sol bek bakıyorlar falan diyolardı

Westham arnatouvic in transferini bekliyor sanirim feg icin..bizim come to gala ekibini oraya yonlendirip come to westham dedirtmek lazim.

Ilk 11 de tek bir 25 yas alti adam yok mesela. Linnes ve Tolga'yi ilk 11 den cikarinca en genc adam 26-27 yasinda oluyor takimda.

Yanlis hatirlamiyorsam genclesecegiz demisti Dursun ve Tudor. 3 adam aldik yaslari 27,28,31. Gomis 1 ay sonra 32, Maicon ise 2 ay sonra 29 oluyor mesela.

Takimin yas ortalamasi cok yüksek hala. Konusulan baska bir isim Mariano 31 da yasinda. Benim ne genc ne de "yasli" oyunculara bir takintim yok ama tüm takimin bu kadar yasli olmasi iyi degil, ister istemez belirleyici bir faktör oluyor yas.

İlla defansı kuvvetli bir sol bek alacaksak Stefan Radu veya Cristian Ansaldi den birisini alalım

Ali Naci Küçük: Yarın ki Östersunds maçında Eren Derdiyok ve Belhanda olmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt