Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley Sneijder‏@sneijder101010

Good medical test this morning
1f44d-1f3fb.png
And it feels great to be on the pitch again today #training #football #lovethefans
26bd.png

DEZR2j5XcAAMlvG.jpg

Sneijder ulannnnnn

çevresi kötü be

7675ec52e285bcaf4587d4697aedcc23.jpg

Hocayla ilgili genel düşünceleriniz neler dostlar
Bu sene şampiyon yapma ihtimali var mi sizce
Ön yargılari bir kenara bırakarak degerlendirelim hocayi

Belki başarılı olamayacak, ama Tudor şimdiden benim saygımı kazandı bile. GS içindeki ego savaşlarını bitirmeye çalışması ve en azından şu ana kadar ilgilendiğimiz futbolcuların birçoğunun kalitesindeki standart, bana pozitif mesajlar yolluyor. Öte yandan çöpleri de elden geldiğince yollamaya çalışması, ayrı bir artı oldu onun hanesine. Şu ana kadar istediğimiz her şeyi yaptı bana göre nerdeyse. Belki çok iyi futbol oynayan bir takım olamayacağız ama, en azından bütün futbolcular sahada savaşacaklar, mücadele edecekler.

TR'de aslında şampiyon olmak çok kolay. Geçen sene o kadar leş olmamıza rağmen, elimize birçok kere liderlik şansı geçti, ama hepsini harcadık resmen. Verilmeyen penaltıları ve hakemlerin bizi doğradıklarını da hesaba katarsak, geçen sene şampiyon bile olabilirdik.

Eğer takım bu sene takım olmayı başarabilirse, gereksiz ego savaşlarından sıyrılabilirsek ve önemli eksiklerimizi tamamlayabilirsek, rahatça şampiyon olabiliriz.

Son düzenleme:
Braga'lı Vukcevic. Piyasası ne durumda bilmiyorum pozisyon bilgisi yüksek, oyun kurucu bir ön libero. Bu tip hem süpürücü hem de oyun kurucu bir adam şart sanki bizim takıma

YouTube

Sneijderi alın ulan takıma yether Cavanda,de Jongla bir tutmayın adamı bari

Belki başarılı olamayacak, ama Tudor şimdiden benim saygımı kazandı bile. GS içindeki ego savaşlarını bitirmeye çalışması ve en azından şu ana kadar ilgilendiğimiz futbolcuların birçoğunun kalitesindeki standart, bana pozitif mesajlar yolluyor. Belki çok iyi futbol oynayan bir takım olamayacağız ama, en azından bütün futbolcular sahada savaşacaklar, mücadele edecekler.

TR'de aslında şampiyon olmak çok kolay. Geçen sene o kadar leş olmamıza rağmen, elimize birçok kere liderlik şansı geçti, ama hepsini harcadık resmen. Verilmeyen penaltıları ve hakemlerin bizi doğradıklarını da hesaba katarsak, geçen sene şampiyon bile olabilirdik.

Eğer takım bu sene takım olmayı başarabilirse, gereksiz ego savaşlarından sıyrılabilirsek ve önemli eksiklerimizi tamamlayabilirsek, rahatça şampiyon olabiliriz.
güzel yorum

'Topuk Yaylası Cezaevi' paylaşımı yapan ve sigara içtiği belirlenen Fenerbahçeli Kerem Bulut ve Oytun Özdoğan, kadro dışı bırakıldı.

DEZAtohWsAEmpBp.jpg

Tarık camdal olayını yediğinize inanamıyorum .adam fm de bile 100 bine zor satılıyor.

Su resimleri görünce üzülüyorum, içim yanıyor. Sneijder gibi efsane olacak adamı kadro dışı kalmış adamların yanına gönderdik. Sebep, kimse bilmiyor. Ne yaptı bu adam bize? Hakediyormu bunları?

ben 2 saat uyuycam görüşürük

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt