Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sneijdersporlularda sanki bu firsati kolamis gibi.
bu daha üzücü bi durum.
iki tarafta suclu, kimse kenidini hakli görmesin.
tudor sneijder dursun hicbiri mühim degil, isimler gider gelir ama tafaftar ve takim kalir.
Tromsö faciası geliyor dediğimde millet beni linç edip götüyle gülmüştü. Simdi maağaralarına dönsünler

wesley-sneijder-553552.jpg

Hakan Gündoğar: "Galatasaray yönetimi gündemi değiştirmek için yarın ya yeni bir transfer açıklar ya da Sneijder olayını çözüme kavuşturur."

aynen

Selman Öztürk : Yönetime yaranmak için hala susan, taraftarın gazını almaya çalışan sözde kalemler size de yazıklar olsun! Bu taraftar unutmaz bu günleri!

Hakan Gundogar yılın yorumunu yaptı :
Tudor'un haklı oldugu bir nokta var, Sneijder bu takımda oynamaz dedi, Sneijder gibi klas bir adam bu takımda oynamamalı zaten.

Selman Öztürk : Ben G.Saray'a gönül vermiş bir gazeteci olarak bir sonraki maçı ruh sağlığım için izlemeyeceğim. Yalvarırım, toplanıp gidin artık!

Şimdi gündemi değiştirmek için transferleri hemen getirirsiniz dimi

Akılsızlar
Sezonu en erken açan biziz 3 transfer yaptınız takım kurduğunuzu sandınız

kime sövsem diye cok düsündüm ama kararım şu,allah belanı versin selcuk inan galatsaraydan bogazına giren her 1 euroda hakkımız var o da haram olsun sana gecmesin bogazından

Bu takim nasil olur da gecen sezonu 5.bitiren takimdan daha kotu olabiliyor :D Dursun ozbek gorevini layikiyla yerine getiriyor

Beinsports: Galatasaray yonetimi Feghouli transferinde karar verecek, cezayirli oyuncunun yuksek maasi dusunduruyor

Yorumu düzelteyim dedim, doğru kelimen yok ki hangisinden başlayayım! Adam parmak mı kaldırdı beni oynat bana sözleşme yap beni takımda tut diye! Siz istediniz zamanında en çok! Sözleşmesininyönetimler uzattı. Maça hoca aldı oynattı! Milli takım dahil! Burda Semih'i yeterli görüyorum savunuyorum demedim zaten! Adama ettiğiniz hakaretlere diyorum! Hangi hakla hakaret ediyorsunuz adama! Sen mi Semih'ten daha fazla Galatasaraylısınız? Hangi yönde ne yaparak çene mi???? Transfer transfer diyerek mi? Diğer oyuncular bedava oynuyor demi? Hala anlamıyorsunuz dimi sizin GERÇEKTEN GALATASARAY AŞIĞI adamı saygıyla uğurlamayı bilmeyen bir taraftar topluluğuyuz. Bak Sabri için aynı şeyi yazmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt