Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
asil gitmesi gerekn selcuk
kalmasi gereken sneijder

ama selcuk yerli EVLAT. ne varsa bu yerlilerden cektik

Hep birlikte hakederleri eleştirecek, takımı da1) akbabalara yem etmicez. Yönetimlerin istifa etmesi taraftarın en doğal hakkı. Ama bir yenilgi ile takımı yanlız bırakmak YOK! Ne demek kombine almıcaz rövanşa gitmicez? Gidicez maç dakikalarında takımı desteklicez kalan dakikalarda yönetimi en etkili şekilde istifaya cağrıcaz. Ki bu dönem sinejder hariç doğru yoldalardı. Takım tatil dönüşü hazır değil Tudor canlarını çıkarmış tembeller yatmaya alıştıkları için. Yeniler takıma adapte olamamış. İsveç in özel nedenleri kaza dicez artık. Adını söyleyemediğim takım bize 2 atmış biz neden 3 atamayalım? Belki birilerinin aklı iyice başına gelir. Biz de turu geçeriz hayırlısı olmuş olur. Ama dürüst olmak lazım baya bir zor olacak ama 2) inş Türkiye'mizin dünyaya açılan tek yüzü hakettiği yeri alıcaktır

1) AKBABA= DURSUN
2) Avuntu 15 yıldır Avrupa'da tek iş yaptığımız yıl Şampiyonlar Ligi Çeyrek Finali nerede ise.

Bu skorun hiçbir şekilde izahı olamaz.

Günlerdir yazıyoruz takımda kreatif oyuncu eksikliği var ve bu Tudor denen kişi futbolu sadece koşan insan topluluğundan oluşan bir spor sanıyor. Köy takımına karşı oynattığı futbol ortada ve Sneijder kampı kaçırdı, antreman eksikliği var filan açıklama yapmıştı birde bu sahadakilerin mi gerisindeymış Sneijder acaba sormak lazım. Sneijder kalitesinde bir oyuncu olmadan bu takım başarılı filan olamaz. Tudor dan ne kadar kısa sürede kurtulursak bizim için o kadar kardır.

Şimdi gelin Sneijder'i eleştirin, yok Tudor oyuncuya dayalı düzeni bozuyor diye alkışlamaya devam edin. Biz burda Sneijder kalsın derken Galatasaray'ı düşündüğümüzden diyorduk. Tudor dan hiç birşey olmaz. Adam oyun anlayışı sıkıntılı bu mantıkla şampiyon filan olamayız birde üstüne yanlış yapılanma ile elimizdeki kaliteli oyunculardan olup bir dünya da borca gireceğiz.

İşim vardı maçı izleyemedim iyi de olmuş yoksa acayip sinirlenirdim.

Hep birlikte hakederleri eleştirecek, takımı da akbabalara yem etmicez. Yönetimlerin istifa etmesi taraftarın en doğal hakkı. Ama bir yenilgi ile takımı yanlız bırakmak YOK! Ne demek kombine almıcaz rövanşa gitmicez? Gidicez maç dakikalarında takımı desteklicez kalan dakikalarda yönetimi en etkili şekilde istifaya cağrıcaz. Ki bu dönem sinejder hariç doğru yoldalardı. Takım tatil dönüşü hazır değil Tudor canlarını çıkarmış tembeller yatmaya alıştıkları için. Yeniler takıma adapte olamamış. İsveç in özel nedenleri kaza dicez artık. Adını söyleyemediğim takım bize 2 atmış biz neden 3 atamayalım? Belki birilerinin aklı iyice başına gelir. Biz de turu geçeriz hayırlısı olmuş olur. Ama dürüst olmak lazım baya bir zor olacak ama inş Türkiye'mizin dünyaya açılan tek yüzü hakettiği yeri alıcaktır
Takımı yalnız bırakan yok haftaya maçada gideceğim. Çapsız dursun yüzünden Galatasaray'a küsen yoktur heralde

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir iş yerinde huzur olacak. olmadımı olmaz.
Bir takımda huzur olacak. olmadımı bi bok olmaz.
Tudor bu takımın huzurunu kaçırdı. daha da geriye gittik.

ÇARE FATİH TERİM DİR. ÇARE DURSUNUN VE TUDOR UN SİTTİROLUP GİTMESİDİRÇ. O.Ç NE HALE DÜŞÜRDÜNÜZ BİZİ. ALLAH BELANIZI VERSİN

Son düzenleme:
yanliz maiconda iyi görüntü vermedi, yeni gelmesine bagliyorum.
gomiste pek iyi degildi.

Bir iş yerinde huzur olacak. olmadımı olmaz.
Bir takımda huzur olacak. olmadımı bi bok olmaz.
Tudor bu takımın huzurunu kaçırdı. daha da geriye gittik.

ÇARE FATİH TERİM DİR. ÇARE DURSUNUN VE TUDOR UN CİTROEN GİTMESİDİRÇ. O.Ç NE HALE DÜŞÜRDÜNÜZ BİZİ. ALLAH BELANIZI VERSİN

sadece tudormu renktas ?
tudor önceden yoktu eee ?
futblocuya dayali düzende bozulmali artik.
biri ordan karistiyor td ordan vurup kiriyor.
baskani desen öyle say say bitmez.

Son düzenleme:
bu sene 4. Bile olunmaz ayni idari kadro ve ekiple devam edilirse

Arkadaşlar hayal görmeyin.. Dursun varken Terim GELMEZ! Adam kendi gibi vizyoner başkanlarla çalışma taraftarı. Çıkarın Terim'i hayal dünyanızdan.

musa çağırana bile razıyım. vanqir manqir ne varsa alın orta sahaya. şu tolga ve selçuku bir daha izlemek istemiyorum.

O nevzata ali naciye ve onun gibi karaktersizlere sövmek lazım " acayip takım geliyor felaket çalışıyorlar, bambaşka olacak bu sezon" diye tweet yağdırıyorlardı

Yemişim Sneijderi, sanki babamla 2 senedir 6. Ve 4. oluyoruz. Riekering ile De Jong u da capsız başgan bozuntusu yüzünden o aldırdı. Sanırsınız Sneijder olunca sonuç değişecek. Adam antrenmana başlayalı 2 gün olmuş beyefendi tatilini yeni bitirmiş, Sneijder de Sneijder. Arkadaş iki sene önceki Sneijder e ben de sonuna kadar varım da son iki senesindekini istemiyorum çünkü aldığının karşılığını vermediğini düşünüyorum. Takım içinde yaptıklarını da doğru bulmuyorum.

Haaa doğrudur Sneijder e gelene kadar daha takımda kimler var haklısınız ama 5 i 6 yı alan ve t.direktöre kafa tutan da o. Dolayısıyla sırf Sneijder için ego tatmini yapıp Galatasaray ın yenilmesini isteyecek kadar şetefsiz de olamam. Dolayısıyla dediğim gibi Portakalı da Selçuğu da Çapsız Başgan bozuntusu da defolup gidebilir.
Son olarak şunu da ekleyeyim. Tudor a hiç kızmayın. Adamın zaten çapı bu. Ona kızacağınıza Çapsız başgana ve forumda Tudor gelsin diye dua edenlere kızın...

sucukçu taraftardan ve yönetimden en kısa sürede kurtulunmali
Bu adamlar Galatasaray'in degerlerini yok etmeye gelmişler
Eminim adam akilli yönetim vs olsa bruma, melo vs hala takimda olurdu veya yerlerine çok daha iyi isimler alinirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt