Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gerçekten kaç gündür feghouli yattı diye ne yapmaya çalışıyosunuz?görüşmelerin uzadıgını ali naci de söyledi.futbolcu ile hala imza parası detayları görüşülyo.beinsports da futbolcu ve westham ile temas halinde diyo Galatasaray.
Feghouli bence cepte.
Arab/müslüman oyuncular TR'yi daha kolay kabul ediyorlar.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Beinsports'taki yorumcular cok yetersiz ya bugun belli ki hiç bilgi alamamışlar şüpheli şüpheli konusuyorlar. Kono'ya da teklif yapılmış feghouli görüşmeleri uzayınca ikisinden biri olacak dediler ama derken hic inanarak soylemediler. Feghouli gelir bence adam kampa bile katılmadı, son ana kadar pazarlık yapıyor işte gomis gibi

e bunun neresinden feghouli yattı diyo burdakiler?foto da koydum,görüşmeler devam ediyomuş.sneijder giderse 2 kanat istiyo tudor.ali naci 10 kere söyledi.

Feghoulideki süreç Gomisin kopyası onda da oldu olacak denip durdu ama çok uzamıştı buda çok uzayacak ama sonunda olacaktır bana göre,bir şekilde bitecek olumlu anlamda.

Mariano ve Feghouli'yi getirin.Yıllardır Sabri ve Yasin gibi malları izledik.Yeter artık...

üsenmeyip real madrid - sevilla macını izledim youtubeden. mariano bizim icin harika bir transfer olur, birkaç maç sonra taraftar "keske 31 degil de 27-28 yasında olsaydın" der.

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Linnes
İmbula-Tolga
Feghouli-Sneijder-Belhanda
Gomis

Bu gidişle sağ kanadı volkan şene vericez.

FEghuli gibi bir oyuncu 4-5 milyon eurolara gelmez zaten yalan olduğu belli. ha gelirsede astronomik paralar çıkar cebimizden.

Ulan Cavanda.. Dünyanın en gamsız adamı. :asd:
acf55a4d63e2a9034ac9be74ee646966.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

İkinci transfer furyası başlamadan hemen yazayım.ilk transferler nasılsa gelecek diğer transferler de bu ayarda bilinen oyuncular olmalı...aman geleceğin messisi(carussca), geleceğin melosu (cem Paul karacan), Real Madrid in 10 yıl sonraki yıldızı (Jose Rodriguez), Dortmund un yeni Hummels i(Koray Gunter), Fransa Ligi'nde keşfedilmemiş yeni Evra (Carole)...bu isimleri çoğaltabiliriz... bizim risk alacak, boş atacak transfere ihtiyacimiz yok... ikinci konu da orta sahaya doğrusu bir değil iki transfer şart...son konu da tudor hoca Avrupa maçından sonra Sneijder ile yönetim olayına el koyar, Sneijder ile takıma alır.Kahraman olur...

keşke belhanda yerine feghuliyi alsaydık zamaanında bize daha çok gerekli oyuncu feghulidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt