Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun takımda korkunç bir uyum var derken ironi yapmış beyler. Biz anlayamadık.

Sony Xperia Z5 Premium

farkindamisiniz?
battik, bi rivamiz vardi oda kalmadi, parasiyla bell
ki toparlariz dedik, paralar cöpe atildi yeni yönetim gelse bile kulüp kasasinda bisey kalmadi hic bi gsli baskanda elini cebine atmiyor, en iyisi kulubü satmak, man.city gibi dev olmak, baska yolu yok! belhanda, gomis, maicon bunlara akan paralar bosyere kendimizi avundurmayalim!

Değiliz Riva ve Florya paraları banka kredi borçlarına verilmek üzere karar çıktı. Transfere oradan para aktarılamaz.

nasil yapacaklar bilmiyorum ama mariano-feghouli disinda 2 orta saha sol bek ve sol acik alinmali

dün orta sahamızı hiç zorlanmadan geçtiler çünkü basan oyuncu yok iki tane siyahi adam yiyecek oyuncu lazım kim olur bilmem ama kesin lazım

takim bugun istanbula donmustur Sneijder mevzusu eger kaliyorsa 1-2 gune aciklanir,gidecekse 1 hafta itelerler haftaya turu gecersek aciklayalim diye,bir taraflarina yedirip aciklayamazlar

bize de haktir yok vainqueur gelmesin tek yonlu,yok bilmemkim gelmesin.....abi bizim oyuncu sececek luksumuz yok bu kadroya

nasil yapacaklar bilmiyorum ama mariano-feghouli disinda 2 orta saha sol bek ve sol acik alinmali

Yapmasınlar bence gitsinler o mabatları tavan yapmış oyuncularda gitsin tudor da gitsin. Eski futbolculararımız varya şu her olayda Galatasaray ı kötüleyen onlar da kapıya bile yanaşmasın.

Vay arkadaş köy takımını elemek için Sneijder mi lazım :D

Bence daha büyük sorunlarımız var mesela Tudor Carole Linnes Tolga Selçuk Yasin Sinan gibi.

Aslında evet Sneijder lazım. Bu sadece bu maçla alakalı değil. Geçen seneden bu yana maç başlıklarında ve nöbette yazıyorum. O formunun zirvesinde olmayan Sneijder olmadığında takım başı kesilmiş tavuk gibi oluyor. Sneijder'in oynamadığı maçla oynamadığı maç arasında veya oyundan çıktığı dakikanın 1 dakika öncesi ve 1 dakika sonrası arasında takımın hücum gücü, oyun aklı açılarından en az %50 güç kaybı oluyor. Bu rakip farketmeksizin böyle malesef. Çünkü Takımın %90'ı bu seviyede değil.

Dün Belhanda bile olsa daha olumlu olurdu kanaatindeyim.

Bir de tabi bu saydığın isimler dururken takımda Sneijder'i hedefe koymak çok saçmaydı. Geçen seneki kadroyu tamamen göndereceğim desen en son 28. Sırada gönderilecek kişi Muslera ise 27. Sneijder ve Bruma olur. Bruma kendi ayrılmak istedi dolayısıyla Sneijder olur.

sneijder lazim diyen herkes macla alakasi olmadan psikilojik acidan istiyor takimda sneijderi yoksa dun fark yaratacagindan degil adam bir hafta olmadi antrenmana baslayali

Alacağımız veya floryadaki oyuncuları rövanşta oynatabiliyormuyuz. Wes oynayabiliyormu rövanşta?
Yoksa dün yaptığımızı tamamlar sıvarız haftaya.

sneijder drogba falan ofans hatti oynasin haftaya bekler linnes carole orta saha selcuk ile yine kaybederiz turu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt