Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize böyle tiribün lideri lazım ultraaslan gibi satılmışlar değil. Davide reboli italya 3.lig takımının tiribün lideri ve başkandan hesap soruyorYouTube

buradada takımdan hesap soruyor.

YouTube

Gümüşdağ: "Cengiz'i, 1 yıl evvel 600 bin euro karşılığında almıştık 15 milyon euro'ya sattık. Yerli oyuncu satışında rekor bizim."
Gümüşdağ: "Cengiz'in sonraki satışından da net %20 pay alma hakkımız olacak. Biz, Cengiz'e güveniyoruz. Daha iyi yerlere gelecek."

iste gercek baskan

Bazı renktaşlar Tudor'dan çok iyi bir kondisyoner olur ama TD olmaz diyorlardı. Kondisyoner bile olmaz bundan. Herif o kadar antrenman yaptırıyordu, takımın yürüyecek hali yok bu nasıl iş. Demekki bordo bereli eğitimi yaptırınca maçta 130 KM koşulmuyormuş. Zamanımız azdı diyor, bu nasıl bahane lan. O zaman kısa vadede sana lazım olan, doğru antrenmanı yaptıracaksın...

Gary yasin carole ve linnesi düşününce umut diye birşey kalmıyor tur adına
Tur gecilipte bunların üstü kapanırsa vay Galatasaray 'ın hâline

dursuna ve tudora bunları yaptıgınızı hayal edin rahatlarsınız
0_E939.gif
giphy.gif

Teknik direktör değişimi ile nereye kadar bilmiyorum ama acilen Tudor'u göndermeleri lazım. Puel gayet iyi olur.

0c7625f3b231111ab35a1d7562000c2d.jpg

Işte kompakt oyun <3 tudor
Tolga ve selcugun sinemaya olan aşkı

TD değişimi, Sneijder'in tutulması+direk as kadroya 7 üst düzey transfer söz konusu olursa o zaman iyi bir gelecekten bahsedebiliriz. Dursun'u geçtim zaten adam yüzsüz, gitmiyor.

reddit de okudugum yorumlara göre Östersund diger Isvecli takimlara göre farkli futbol oynuyorlarmis, "iyi" oynamalari da sasirtici degilmis

buna ragmen rezil futbol oynadik :/ 1 hafta icinde ne degisecek bilemiyorum; Belhanda'nin ve macin Istanbul'da olmasi ne kadar etkileyebilir ki oyunumuzu.

0c7625f3b231111ab35a1d7562000c2d.jpg

Işte kompakt oyun <3 tudor
Tolga ve selcugun sinemaya olan aşkı

sen selcukla tolganın ilk goldeki izlemesini unutmuşsun.adamın araya bi kaçısı var.fare gibi giriyo içeri.bu arada 2.golde de ahmet satmış takımı.

Son düzenleme:
reddit de okudugum yorumlara göre Östersund diger Isvecli takimlara göre farkli futbol oynuyorlarmis, "iyi" oynamalari da sasirtici degilmis

buna ragmen rezil futbol oynadik :/ 1 hafta icinde ne degisecek bilemiyorum; Belhanda'nin ve macin Istanbul'da olmasi ne kadar etkileyebilir ki oyunumuzu.
fizik olarak iyiler ve iyi bi takımlar.belli.

Cengiz'in sonraki satışından %20 pay koydurmuş Göksel vay anasını biz Bruma için %10 bile koyduramadık

Yahu neresi farklı. Kendinden çok güçlü bir takımla oynamaları gerektiği gibi oynadılar. Bireysel hatalardan gol yedik. Bulduklarını attılar, iyi mücadele ettiler. Zaten ligleri 15 haftadır başlamış. Bu en başından belliydi. Bunları bilmek için TD olmak gerekmiyor.

Biz de bi bok oynamadık orası ayrı mevzu.

bonucci 40 milyona milanda.bunlar kjaeri falan almaz.resmen dalga geçtiler fenerle.baya stoperleri var elde.

Cengiz Ünder: "Roma, İtalya'nın en büyüklerinden. Salah, Liverpool'a gitti. El Shaarawy ve Perotti ile yarışacağım, o formayı alacağım"

genel performanslara bakinca ahmete bisey demeye dilim varmiyo ya

iyi niyet bişeye yaramıyo futbolda.dün ilkyarı iyi göründü ahmet ama en ciddi ataklarda bizde olmayacagını gösterdi.sanırım ilk golde carole baya bi solda idi.içeri adam kaçtı,ahmet orda bitmeliydi hemen.pas hemen çıktı ayaktan ve direkt godosun sol ayagına geldi,hızlı bi gol oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt