Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.690
- 66.780
- 5.003
sneijderle yollar ayrılmalı, tudora şans verilmeli diye ötüyordu bu mal. şimdi otursun bol bol selçuku izlesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sneijderle yollar ayrılmalı, tudora şans verilmeli diye ötüyordu bu mal. şimdi otursun bol bol selçuku izlesin
Ne alakasi var utkucanla bisey biliyosan bizde sovelimGöksel Gümüşdağ: "Feyenoord'a Elia için 1.1M€ harcadık, tüm transferlere verilen para bu.
Elia - bonservis 1.1m
Garry - bonservis 3.5m
Emre Utkucan'a selam olsun
Aynen. Hatta en başından beri Selçuk'un yerine adam alınması gerektiğini söyleyen nadir isimlerden.Hocam Uğur beyi takip eden biri olarak söylüyorum.Adam hiçbir zaman Selçuk'u savunmadı, hep yerine oyuncu alınması gerektiğini söyledi..
Göksel Gümüşdağ: "Feyenoord'a Elia için 1.1M€ harcadık, tüm transferlere verilen para bu.
Elia - bonservis 1.1m
Garry - bonservis 3.5m
Emre Utkucan'a selam olsun
ben zaten selçuku savundu demedim tudoru savundu sürekli.sneijder için söyledikleri de cabasıHocam Uğur beyi takip eden biri olarak söylüyorum.Adam hiçbir zaman Selçuk'u savunmadı, hep yerine oyuncu alınması gerektiğini söyledi..
Moderatörlerde bir yumoş akımı var , bilmem dikkatinizi çekti mi?
Dursun Özbek ve yönetiminin yaptığı Olcan Adın savunması istifa gerektirir. Okurken utanır insan.
![]()
Dursun Özbek ve yönetiminin yaptığı Olcan Adın savunması istifa gerektirir. Okurken utanır insan.
![]()
utkudjan ne alaka
Piyasada okadar oyuncu varken yunanistan liginde oynayan 26 yasindaki oyuncuyu onerdi
Bruma ve Telles disinda takima kazandirdigi oyuncular bana gore hayal kirikligi: Tolga, Carole, Garry