Mehmet Pıçak
Sarı Üye
- 10 Ocak 2013
- 879
- 0
- 706
Konop ve fegholi ikisini birden almazlar bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yola gelecek sonunda olmadı 1 sene kulübede bekletir öyle yollarız.B takımda falan süründürür kariyerine noktayı biz koyarız.
Utanmazın teki gönderiyorsun gitmiyor nasıl bir para sevadasıymıs gözünü toprak doyursun be hamit altıntoptan betermiş.
Tudor 10 numarayı boşuna belhandaya vermemiş boyle adama bırak 10nu numara bile verilmez.
Yola gelecek sonunda olmadı 1 sene kulübede bekletir öyle yollarız.B takımda falan süründürür kariyerine noktayı biz koyarız.
Utanmazın teki gönderiyorsun gitmiyor nasıl bir para sevadasıymıs gözünü toprak doyursun be hamit altıntoptan betermiş.
Tudor 10 numarayı boşuna belhandaya vermemiş boyle adama bırak 10nu numara bile verilmez.
Galatasaraya bir gram faydası dokunmayan sizlerin wesleye galatasaraylılık dersi vermesi çok komik.Yola gelecek sonunda olmadı 1 sene kulübede bekletir öyle yollarız.B takımda falan süründürür kariyerine noktayı biz koyarız.
Olursa süper olur aslında, ama bana da ikisi olmaz gibi geliyor. Konoplyanka'yı çok isterim. Ama sanki Feghouli olacak gibi geliyor.Konop ve fegholi ikisini birden almazlar bence
Olursa süper olur aslında, ama bana da ikisi olmaz gibi geliyor. Konoplyanka'yı çok isterim. Ama sanki Feghouli olacak gibi geliyor.
Onlarin yüzde 80i kuş, yüzde 10u ezik geri kalanıda beyinsizVay anam vay ben böyle bir nefret görmedim hayatimda. Resmen insanlarin iclerine islemis en derinden köpürdeye köpürdeye nefret ediyorlar Sneijder den.
Yazik gercekten yazik.