Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
altınordu ile aramızda transfer hareketliliği olacakmış gökay abi yazmış bakalım kimleri verip kimleri alacağız....acaba hareketlilik altyapı düzeyinde mi

konoplyanka konusunda sneijderin durumunun netlik kazanması mantıklı olabilir.
maaş bonservis vs gibi.
ama feghouli ile alakasız sneijder.
feghouli veya bir sağ açık mutlak almaları lazım.
en azından yasinin bir çöp olduğunun farkına varmaya başladılar.

Ortasahasi iyi olan Beşiktaş şampiyon oldu
Ortasahasi iyi olan Başakşehir iyi bir sezon geçirdi

Ortasahasi iyiyken Melo varken sampiyonluklar kazandık
Fenerin son şampiyonluğunda ortasahasi fark yaratıyordu

Ortasaha bu işin anahtaridir.
2 kaliteli ortasaha alınmazsa yemişim gomis'in belhandaya feguliyi
Orta saha evet önemli ama en önemlisi takım olabilmek. Lemina İmbula Feghouli vs geldi diye şampiyon olacağımızın garantisi yok

en son feghouli geliyor haberlerini alalım,fenevli arkadaşlara 387. defa hava atmak istiyorum

İyi orta saha ile yüzde 95 şampiyon oluruz
İyi takım var havaya girdin mi çakar Galatasaray
Çok iyimsersin ben Tudora güvenemiyorum adam Sneijderle Bruma ile sorun yaşadı şimdi ismi geçen oyuncularda iyi kötü marka isimler bakalım yönetebilecek mi? Bide Dursun Özbek ve yönetimini unutuyorsun bu yönetimle şampiyonluk çok zor Galatasarayın haklarını hiçbir şekilde savunamıyorlar

Madem paraya kiyiyoruz bari garanti adamlar alalim. Sol beke, sag beke ve özellikle de orta sahaya nokta atis yapmamiz lazim.

Çok iyimsersin ben Tudora güvenemiyorum adam Sneijderle Bruma ile sorun yaşadı şimdi ismi geçen oyuncularda iyi kötü marka isimler bakalım yönetebilecek mi? Bide Dursun Özbek ve yönetimini unutuyorsun bu yönetimle şampiyonluk çok zor Galatasarayın haklarını hiçbir şekilde savunamıyorlar

ismi geçenler alınırsa + olarak sağlam orta saha ile biz şampiyon oluruz.
Orta sahamızın güçlü olduğu zamanlar hep şampiyon olduk

Tudor'un kendi kurduğu takımda saçmalayacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt