Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bordeaux bu 25 yasindayken 3 milyon euro odemis.
Sevilla da bu 29 yasindayken buna 3.5 milyon euro odemis.
Simdi biz 31 yasinda aliyoruz bence bizde 3.5-4 milyon euro dan fazla vermeden almaya calismaliyiz.
Çok fark yaratmaz iyi takımda iş yapar. Bu yüzden kötü takımda kötü gözükecek iyi takımda da iyi. Eboue gibi şapkadan tavşan çıkaramaz.

Mariano guzel transfer bence ama anlamadigim baska bir nokta var.

Tete'ye resmi teklif yapiyoruz, adam 21 yasinda. Bugun Mariano'ya teklif yapiyoruiz bu da 31 yasinda. Aralarinda 10 yas fark bu da tuhaf bir transfer/kadro planlamasi bana gore.

Hala gelecek diyen varmı feoguli gelecek diye
Beinde girdi haberi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok fark yaratmaz iyi takımda iş yapar. Bu yüzden kötü takımda kötü gözükecek iyi takımda da iyi. Eboue gibi şapkadan tavşan çıkaramaz.
abi eboueyi aldıgımızda eboue iyi miydi son dönemde arsenalde?onu da 3,5 milyona mı ne aldık 28 yaşında....çok iyi işti o yaşta o paraya almak.

Bca:31 yaşında bir oyuncuya 4,5 milyon euro veriyoruz. Şu paralara daha genç uzun yıllar faydalanacağımız gençler alabilirdik toplama takımlar++

BCA reis kızıyorrrrrrrrrrrrr

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tarık-veysel-linnes-carole, cok genc bek aldık.

bizde pişmis topcu lazım, genclerin gelisme asamasına sabır edecek durumda degiliz.

mairano net 4 yıl üst seviye katkı sağlar, gelsin.

1437385229005.jpg

adam geliyor
ne zamandan bu?

Yaşa takılmamak lazım 2 sene sağlam oynasın sende yerine genç oyuncu bulmaya bak bu 2 senede.. Ayrıca bu sene 3 e 5 e bakmamak lazım takım bi sene önce 6 . olmuş bu sene 4. bunların gelmesi bile başarı..Genç alıp ne vereceği belli olmayan adamlardan sa ne vereceğini bilen adamlar daha iyidir kısa vadede.. Epl La liga Bundesliga Seria bu 4 ligde 30 un üstünde maç yapmış her adam ligimizde öttürür..

abi eboueyi aldıgımızda eboue iyi miydi son dönemde arsenalde?onu da 3,5 milyona mı ne aldık 28 yaşında....çok iyi işti o yaşta o paraya almak.
Eboue kötüydü de 2006 CL finalindeki oyunu bile potansiyelini gösteriyordu. Eboue gibi adama 3.5 verip aldık şimdi daha yaşlı ve kötüsüne 4.5 veriyoruz.

Gerçi istikrar meselesi biraz da Sagna asla Eboue'den daha iyi bir adam değildi ama daha istikrarlıydı. Mariano da istikrarlı bir adam ben Juvenin sağ bekini tercih ederdim bu paraları vereceksek ya da Cityden Maffeo'yu falan kiralasaydık.

Bca:31 yaşında bir oyuncuya 4,5 milyon euro veriyoruz. Şu paralara daha genç uzun yıllar faydalanacağımız gençler alabilirdik toplama takımlar++

BCA reis kızıyorrrrrrrrrrrrr

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iş yapsın da 31 yaş o kadar ileri bir yaş değil. genç diye gidip tarıklara, cavandalara milyonlar vereceğine iş yapacak olan 31 yaşındaki adama 4 vermekte bir sakınca yok bence

Tete'ye resmi teklif yapiyoruz, adam 21 yasinda. Bugun Mariano'ya teklif yapiyoruiz bu da 31 yasinda. Aralarinda 10 yas fark bu da tuhaf bir transfer/kadro planlamasi bana gore.
Genç potansiyelli oyuncu gelmiyor
Hele hollanda gibi bilinen pazarda

Herhangi bir plan olmadigini gösterir bu. Illaki transfer listesi vardir, su ilk önceligmiz, sunlar alternatiftir diye ama genc takim mi, baskili takim mi, tecrübeli takim mi, bence böyle bir planlama yok, en azindan öyle görünüyor.

Fegouli olsaydı efsane olurdu
Yine sevincimiz buruk oldu

Hastayım futbolcuyu izlemeden ahkam kesip o iyi bu kötü diyenlere....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt