Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Willian Arao'ya 4.5M teklif etmişiz diyorlar. Ön yargılı olmak istemem izlemediğim biri hakkında ama, bu yaşına kadar oynadığı en iyi kulüp Sao P. Yaşı da genç değil ki. Olmuş adam artık. Genç dediğin 19-20 yaşında olur. Brezilya pazarı Avrupa kulüplerince zaten mercek altında. Bu adam eğer iyi olsaydı bunu bize yar etmezlerdi diye düşünüyorum. Ama bakalım. Hayırlısı...

Bu Willian Arao'ya 4.5M teklif etmişiz diyorlar. Ön yargılı olmak istemem izlemediğim biri hakkında ama, bu yaşına kadar oynadığı en iyi kulüp Sao P. Yaşı da genç değil ki. Olmuş adam artık. Genç dediğin 19-20 yaşında olur. Brezilya pazarı Avrupa kulüplerince zaten mercek altında. Bu adam eğer iyi olsaydı bunu bize yar etmezlerdi diye düşünüyorum. Ama bakalım. Hayırlısı...

roma istemis galiba önceden.

Araoyu alıcaz herhal. Ins cacık çıkmaz.

Takımın birincil sorunlu bölgesi olan ön libero bölgesini sona bırakıp, Areo Boreo tarzı Selçuk' u kesme ihtimali düşük oyuncu bakılıyorsa eğer (Tamam Selçuk çok berbat oyuncu ama çok iyi bir herif almadıkça kamuoyu baskısı ile oynayacağını biliyoruz) yazıklar olsun. Bir sezon daha başlamadan biter.

Edit: Bu arada videosunu izledim dümdüz adam. Ceyhun gibi bir oyuncu gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Daha yeni üye olmussun salman'i nerden taniyorsun

Kendini ele verdin galiba renktas

Yok kardesim ele vermek degil gizledigim birsey yok, gecen gun yazdim

Eski nickimle uzun sure ugrastim girmek icin bir turlu beceremedim, sahte isim olunca sifreyi unutmusum mail ucmus falan

Ben de gercek ismimle yeni hesap acayim dedim

Eski mahir nadi, sulu muhabbet tayfasindan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt