Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bari sen yapma Emre, sert mesajlar yazıyorsun belki ama aklı başı yerinde adamsın. Daha önemli demiyorum, bence her mevki önemli ama orta saha olmadan bence bir arpa boyu yol gidemeyiz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

De Jong gibi odunları alacaksak hiç almayalım anlamında yazıyorum ben. Melo tarzı iyi bir adam almayacağımız apaçık ortada bence.

Yapma renktaş Melo gittiğinden beri halledemedik ve yine halledemeyip harcanan paraya rağmen sürüneceğiz.

Aynı cevabı size de vereyim dost;

De Jong gibi odunları alacaksak hiç almayalım anlamında yazıyorum ben. Melo tarzı iyi bir adam almayacağımız apaçık ortada bence.

Kadro dışı bırakılıp bırakılmamaları önemli değil. Demek ki bu çocuklara takım farketmeksizin iş disiplini verilemiyor. İşte altyapılardan neden şımarık işe yaramaz veletlerin çıktığının en büyük kanıtı bu çocuklar.

Kimse altyapıyı iplemiyor ki. TR'de altyapı işine para ve enerji harcayan tek takım Altınordu. Kimse de farklı değil durum maalesef.

DEY4LlkXUAEAgtN.jpg:large

ülkenin gençlerine bak arkadaş

Vay vay vay.

Aynı cevabı size de vereyim dost;

Bir şekilde 2 adet iyi orta saha almalılar. Yoksa şamp olmamız imkansız.

Kimse altyapıyı iplemiyor ki. TR'de altyapı işine para ve enerji harcayan tek takım Altınordu. Kimse de farklı değil durum maalesef.

İşin acı tarafı durumun sadece futbolla sınırlı olmaması. Hiçbir şekilde dünya standartılarında birey yetiştiremiyoruz.

Feghouli

Gelmezzzzz

Mariano

Gelmezzzzz

Lemina

Gelmezzzzz

Imbula

Gelmezzzz

DEY4LlkXUAEAgtN.jpg:large

ülkenin gençlerine bak arkadaş

Bir de cezaevi yazmislar sanki zorla tutuyorlar bunlari orada.

Sonra da neden altyapidan topcu cikmiyor diye yirtiniyoruz. Normal aga, bu kafada olan cocuklarin arasindan 10 yilda 1 tane cikmasi sürpriz degil.

--------------------- Muslera-----------------

Mariano---Maicon----Serdar--Linnes/Carole

------------Selçuk/Tolga-----Lemina---------

Feghouli--------Sneijder----Belhanda/Rodriguez

--------------------Gomis--------------------------

Şu kadroya fitim ben

@_AslanPencesi_

Belçika basınına göre; Galatasaray, Gent'ten ayrılmak isteyen Renato Neto'yu transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet etti.

--------------------- Muslera-----------------

Mariano---Maicon----Serdar--Linnes/Carole

------------Selçuk/Tolga-----Lemina---------

Feghouli--------Sneijder----Belhanda/Rodriguez

--------------------Gomis--------------------------

Şu kadroya fitim ben

Solbeke adam gibi oyuncu alsınlar ne Carole ne Linnes oranın adamı değil.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Lemina, Lemina, Lemina.

Neto'yu biliyorum iyi oyuncu ama Imbula ve Lemina'nın kalite olarak yanından geçemez. Aaro denen adamı izlemedik ama Alper Öcal birşey söylüyorsa vardır bir bildiği diyorum. Şu ülkede O'nun kadar Brezilya Ligi'ni bilen adam sayısı bir elin parmaklarını geçmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt