Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edit: Konu dışı mesajlar atmaktan kaçınalım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bir de cezaevi yazmislar sanki zorla tutuyorlar bunlari orada.

Sonra da neden altyapidan topcu cikmiyor diye yirtiniyoruz. Normal aga, bu kafada olan cocuklarin arasindan 10 yilda 1 tane cikmasi sürpriz degil.

Bu altyapılardakilerin çoğu amcasının, dayısının torpiliyle girmiş hırbolar. Hakeden giremiyor işte, olay o.

Tv de bütün herkes ağız birliği yapmış gibi selçukun yeri garanti diye ulan ne selçukmuş be ama adalet var o selçuk umut bulutun düştügü duruma düşecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takıma şuan en acil sağ ve sol bek lazım.

Orta saha bir şekilde halledilir.

Selçuk-Tolga fln idare edilir ön ve arka iyi olursa.

Ancak şuan bizim arka da kötü, ön de belirsiz. Orta tamamen belirsiz.
Bence yanlış düşünce. Futbolda tabii her mevki önemli ama orta saha en önemlisi

Orayı bir şekilde halledilir diye geçemezsin en başta orta sahayı sağlam kurgulamalıyız.

İyi orta saha kurmazsak alınan tüm bu oyuncular boşu boşuna alınmış olur.

Türk pop müziğinin deneyimli isimlerinden Rafet El Roman, çok konuşulacak bir röportaja imza attı. Ünlü şarkıcı, evlilikle ilgili, "Bir kadını sonsuza kadar sevemem. Seks yoksa o ilişkide durmam. Fantezilerim geniştir" sözleriyle dikkati çekti.

dogru demiş.şimdiye kadar da en guzel hatunları götürdü adam.helal olsun.tugba altıntop gençken en guzel kadınlardan biriydi.rafet ceren diye bi kızla da cıkıyodu.kız esmer güzeliydi.

melo gibi adam ariyorsaniz venqör melo gibi adam iste

Bize bu Arao'yu fena kitleyecekler gibi duruyor ama inşallah yanılırım.

.....
8cad5634ae590ee517fdcf44dec66986.jpg
Shiftdelete.net'teki Hakkı Alkan'a benzetiyorum her gördüğümde. :asd:

Muslera-maicon-mario-arou-feg-gomis-belhanda-sneijder kalite arttı cidden

Sony Z5 Premium

Tv de bütün herkes ağız birliği yapmış gibi selçukun yeri garanti diye ulan ne selçukmuş be ama adalet var o selçuk umut bulutun düştügü duruma düşecek.

Merak etme Tudor hoca onuda kesecektir yeter ki istedigi adamlar alinsin.Ama komisyon transferi diye yönetim Arao gibilerini kitlerse eli mahkum.
Alinan ortasaha oyunculari fark yaratabilmeli, selcuk gibi medya lobisi saglam olani kesebilmesi icin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

@WestHam_Central

Latest:
Likely ins: Arnautovic from Stoke
Chicharito from Leverkusen
Ndiaye from Osmanlispor

Likely outs:
Enner to Tigres
Feghouli to Gala

Merak etme Tudor hoca onuda kesecektir yeter ki istedigi adamlar alinsin.Ama komisyon transferi diye yönetim Arao gibilerini kitlerse eli mahkum.
Alinan ortasaha oyunculari fark yaratabilmeli, selcuk gibi medya lobisi saglam olani kesebilmesi icin

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tudora bende güveniyorum ama selçukun olduğu bi ortasaha hiçbir büyük maçta rakibi ezemez ama inş oda gidecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt