Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@whufcphotos

Hernandez
Arnoutovic Lanzini Antonio

@whufcphotos

Ayew, Sakho, Carroll, Martinez & Snodgrass as backups. Would be a strong attacking lineup.

kadroyu kuruyolar.buraya taşımadım ama altında da feghouli Galatasaraya gidecegi için kadroya dahil etmedim demiş.

Son düzenleme:
@whufcphotos

Hernandez
Arnoutovic Lanzini Antonio

@whufcphotos

Ayew, Sakho, Carroll, Martinez & Snodgrass as backups. Would be a strong attacking lineup.

kadroyu kuruyolar.buraya taşımadım ama altında da feghouli Galatasaraya gidecegi için kadroya dahil etmedim demiş.

Geldi bence ya aynı belhanda transferi gibi işliyor süreç

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Transferin en elzem olduğu yer orta saha iken Arao tarzı isimlerle kumar oynamak yerine kalitesi herkes tarafından kabul görmüş bir isim alınmalı bence oraya. Galatasaray'ın orta sahası ne kadar iyi ise başarı da bu paralel de ilerliyor. Geçmişte Okan-Suat-Emre önlerinde Hagi, yakın zamanda ise Xavi modundaki Selçuk-Melo örneğinde olduğu gibi.

arao kesin de degil yav,hatta bence renato neto daha yakın şu an bize.oyuncuyu Türkiyeye çagırmışız çünkü,sevillaya transferi de zorda oldugu için neto gelebilir.

Bu Arao cok duz bir adama benziyor, tabi sadece youtube videolarinda gorunen
Videolarda defansif yonugle ilgili birsey de bulamadim, 2-3 zaten almasa ayip olacak top kapma disinda

Bize daha cok yonlu bir adam lazim sanki, gerektiginde oyunu acabilecek, gerektiginde diagonal paslar atabilecel ve kesinlikle defansif yonu kuvvetli, rakiplerin hay Allah bu cikti karsima yine diyecegi tipte biri

Umarim yonetim ve Tudor ne yaptigini biliyordur

Bu Arao cok duz bir adama benziyor, tabi sadece youtube videolarinda gorunen
Videolarda defansif yonugle ilgili birsey de bulamadim, 2-3 zaten almasa ayip olacak top kapma disinda

Bize daha cok yonlu bir adam lazim sanki, gerektiginde oyunu acabilecek, gerektiginde diagonal paslar atabilecel ve kesinlikle defansif yonu kuvvetli, rakiplerin hay Allah bu cikti karsima yine diyecegi tipte biri

Umarim yonetim ve Tudor ne yaptigini biliyordur

Bildiklerini sanmıyorum

47330_01.jpg

tolgayla iyi anlaşırlar gibi

Merhaba arkadaşlar, ilk mesajım. Ben de Feghuli ve Mariano'yu dört gözle bekleyenlerdenim. Bu ikiliyi UEFA kupasını kazanan takımın sağ tarafında görsek yadırgamayız herhalde.

Ancak bazı arkadaşlar gibi Feghouli'nin Sneijder'e bağlı olduğunu düşünüyorum. Oyun olarak birbirlerinin muadili olmasalar da maaş bütçesi açısından Sneijder ve Belhanda gibi yüksek kontratlı adamların olduğu ön tarafa bu kadar yüksek kontratlı bir oyuncu daha almayız gibi geliyor. Daha orta saha ve defans takviyeleri duruyor çünkü.

Bu transfer döneminin bana göre en iyi muhabiri Ali Naci. Bitmeden bitti demiyor. Mesela herkes Mariano bitti derken o, kulüple görüşmeler sürüyor diyor. Feghouli'ye de herkes bitti derken o, kulüple anlaşıldığını, oyuncuyla görüşmelere yeni başlandığını yazmıştı. Feghouli'deki son durumu öğrenmek için twitter kullanan arkadaşlar Ali Naci'ye Fegholi'nin durumunu sorarsa belki bir açıklama alırız

36e706b5ec9ee8e70b689f1da6255053.png

Semihin transferi için bi çek sayfasına yapılan yorumlar

ahahah prag tarıgı da alıyo galiba

Tarık malını 4.5 a satarsa dursunun ve o menajerin heykelini dikelim .

Merhaba arkadaşlar, ilk mesajım. Ben de Feghuli ve Mariano'yu dört gözle bekleyenlerdenim. Bu ikiliyi UEFA kupasını kazanan takımın sağ tarafında görsek yadırgamayız herhalde.

Ancak bazı arkadaşlar gibi Feghouli'nin Sneijder'e bağlı olduğunu düşünüyorum. Oyun olarak birbirlerinin muadili olmasalar da maaş bütçesi açısından Sneijder ve Belhanda gibi yüksek kontratlı adamların olduğu ön tarafa bu kadar yüksek kontratlı bir oyuncu daha almayız gibi geliyor. Daha orta saha ve defans takviyeleri duruyor çünkü.

Bu transfer döneminin bana göre en iyi muhabiri Ali Naci. Bitmeden bitti demiyor. Mesela herkes Mariano bitti derken o, kulüple görüşmeler sürüyor diyor. Feghouli'ye de herkes bitti derken o, kulüple anlaşıldığını, oyuncuyla görüşmelere yeni başlandığını yazmıştı. Feghouli'deki son durumu öğrenmek için twitter kullanan arkadaşlar Ali Naci'ye Fegholi'nin durumunu sorarsa belki bir açıklama alırız

Hoşgeldin renktaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt