Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray, Feghouli için West Ham ile 4.5 M £'a anlaştı. (The Sun)

Bizim yonetim neden serbest oyuncularla iglilenmiyor yahhu

c7cf26fddef43b8d13effb415420ef66.jpg

bjkin guncel kadrosu böyle şuan

@iambolar

West Ham's Sofiane Feghouli is set for a £4.5m Galatasaray switch, after spending just one season in the Premier League with the Hammers.

yemişim spendingini konopylanka 10 milyona gelecek şu aradaki 3ün yarısını verelim bitsin işte 6 milyon €ya.. daha 1 sezon önce birçok avrupa kulübünü peşinden koşturan 27 yaşındaki adam için uygun bir rakam sırf bedava aldılar diye burun kıvıranlar oluyor..premier lig bu boru değil ayew bile gitti swanseayi tercih etti marsilyadan ayrılırken.. biz fazla küçümsüyoruz eplyi.. hayallerimiz süsleyen imbula kümeye oynayan stokeun rotasyon oyuncusuydu ve 25 milyona alındı..Arada müthiş bir güç farkı bizle bu takımların

Son düzenleme:
Geçen sene Delaney'e o kontratı bitiyor diye o kadar cimrilik yaptılar, gittik parayı mal mal adamlara harcadık. Her seferinde gerizekalılık yapmayı nasıl beceriyorlar vallahi şaşırıyorum. Şimdi saçmasapan bi 8 numara almazlar inşallah.

West ham taraftar sayfalarinda da bize geldi gözüyle bakıyorlar
Yerine arnautovic ile anlaşmışlar sanırım.
Ostersunds maçından sonra gelir diye düşünüyorum

arnautovic bir önceki sezon çok formdaydı.. geçen yıl üstüne koyamadı..yoksa daha iyi yerlere giderdi.. bu transfer olduysa feghouli cidden yer bulamaz takımında

feghouli yatti diyenler neyin kafasini yasiyor ya, tum takim essek gibi kamp yapiyor feghouli tatilde, pazarlik yapiliyor iste bu transferin yatma ihtimali yok bizimkiler fazla cimrilik yapmadikca. ha yapabilirler orasi ayri ama kulupler bazinda bu is bitmis

Talisca mi efsane oynamis. Adamin derbilerde (Trabzonu sayarsak) 2 golü var, birisi de bizim macta baraja carpan frikik golü.

Efsane oynadi diyenler demek ki diger lig maclarini da baz aliyorlar, o zaman ben de size sorarim Sneijdere "Ancak Akhisara Alanya ya asist yapar" diyeneler bu kafasi kirik olan Talisca'yi neden yere göge sigdiramiyor. Sizin mantiginiza göre o da kücük takimlara karsi skor üretmis.

Sinan Gümüş kafasında bitirmiş takımı 3.5'a falan satalım gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt