Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelir ya : ) yapsın antrenman ama westhamın resmi sitesinde antrenman bilgilerinde yok feghouli.

Gökay Akpınar‏ @gokayakpinar

Yaklaşık 4.5 yıl önce kurduğum ve 8 ay öncede hiçbir beklenti içine girmeden kulüp bünyesine geçirdiğim @GSfutbolakademi hesabı +
Emrah Bayraktar ve Semih Sezerli denen ELEMAN'larıın istekleri sebebiyle elimizden alınmıştır. Çünkü açıkladıklarımız işlerine gelmedi
Bazılarına sözlerim nedeniyle bugüne kadar bazı şeyleri üstü kapalı yazdım hep. Asıl şimdi hesaplaşacağımız dönem başlıyor. Hodri Meydan

feghouli gelmez diyenlerle iddiaya girebilirim gelecegine dair. kaybeden 1 ay boyunca avatar fotografini diger tarafin istedigi bir sey yapaacak

Ali Ece: "Mariano çok iyi bir sağ bek. Keşke gelse de izlesek. Galatasaray'da şu an 2 milyon Euro alan oyuncudan en az 5 kat daha iyi."

evet feghouliye bezentmişler onu.

AustriaDayOne978.jpg
o kel bu kişi olabilir arka taraftaki kel.o da feghouliye benzemiyo

arkadaki kel collins olsa gerek

1 orta saha transferi olsa yanına kimi tercih edersiniz?

Adam yiyen orta saha + Selçuk/Tolga?

Selçuk'u bende çok eleştiriyorum ama. Yanına öyle biri gelirse rahatlar ve performansı artabilir. Tolga'ya hiç güvenim yok.

Gökay Akpınar‏ @gokayakpinar

Yaklaşık 4.5 yıl önce kurduğum ve 8 ay öncede hiçbir beklenti içine girmeden kulüp bünyesine geçirdiğim @GSfutbolakademi hesabı +
Emrah Bayraktar ve Semih Sezerli denen ELEMAN'larıın istekleri sebebiyle elimizden alınmıştır. Çünkü açıkladıklarımız işlerine gelmedi
Bazılarına sözlerim nedeniyle bugüne kadar bazı şeyleri üstü kapalı yazdım hep. Asıl şimdi hesaplaşacağımız dönem başlıyor. Hodri Meydan

Heisi tagleyip gaza getirelim

1 orta saha transferi olsa yanına kimi tercih edersiniz?

Adam yiyen orta saha + Selçuk/Tolga?

Selçuk'u bende çok eleştiriyorum ama. Yanına öyle biri gelirse rahatlar ve performansı artabilir. Tolga'ya hiç güvenim yok.

Ben eminim taraftara Kroos'u alacağız ama bütün sene yanında Selçuk oynayacak ya da Selçuk gidecek kimseyi almayacağız desek çoğu kişi Selçuk gitsin yeter der. Biz burada forumda eleştiriyoruz, galatasaray taraftarı forumdan ibaret değil diyor herkes ama düzenli stada giden adamlar 10 kat daha Selçuk düşmanı. Selçuk'u savunan kişiler genelde maç izlemeyip medya algısıyla konuşanlar hep.

Ali Ece: "Mariano çok iyi bir sağ bek. Keşke gelse de izlesek. Galatasaray'da şu an 2 milyon Euro alan oyuncudan en az 5 kat daha iyi."

Yeni sezon iddaa oranları açıklandı

Beşiktaş 1.60
Başakşehir 4.40
Galatasaray 6.50
Fenerbahçe 8.90

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt