Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arnatunovici alacaklar.ileri uç arantunovic-lanzini-antonio-hernandez olacak .feghouli de bizim.
Ulan sergen su transfer nöbeti sayesinde ingilizce ve fransizcayi ana dil seviyesine getirdigin yetmedi bi de avrupa futbolu konusunda da ustad oldun. Exeter citynin ilk 11ini ezbere sayabilecek durumdasın. Helal olsun, takdir ediyorum.

biliçe gölge yapan badou yanınndaki de feghouli sanırım

badou GSye gitme demiş olabilir sofyana :/

Çeptalk

Bu kadar da olmaz artık talisca bizde sneijder bjk de olsaydı şu yorumun tam tersini yapardın sen ve senin gibi düşünenler.Mac mac degerlendirme yapmaya gerek yok ligin geneline bakılır degerlendirirken.Senin mantıkla bakarsak sneijder harikulade sezon gecirmis deriz 17 asisten dolayı ama bakıyorsun önemli maclarda yokları oynamış ve talisca avrupa maclarında da baya faydalı olmus takımına ayrıca faydalı olmak sadece gol ve asist üretmeklede alakalı degil.Talisca bjk de oynamasaydı eminim bu kadar basarılı olamazlardı.Rakipler bjk ile oynayacakları maçlarda en fazla cekindikleri futbolcu talisca ve birde quaresmadır.Bu yıl bizle oynayan takımların hocaları bile muslera farkını ortaya koydu.

Biraz kıyas gibi oldu fakat o mevkide ligin en iyisi ile karsılaştırmak en dogru olanı.Aynı pozisyonun futbolcuları sonucta.
Önce su sen ve senin gibi taraftar laflarini bir birakalim, bakin yapmayin bunlari, bunlar terbiyesizlikten ileri gitmez.
Beni tanimazsin etmezsin, surda yazdigim iki satirlik fikrim ile taraftarligimi falan degerlendirmek, bunlar yanlis isler.
O zaman simdi bende sana diyeyim, iki transfer icin dursunu koruyan adam benim gözümde Galatasarayli degildir.
Nasil güzel oldu mu simdi böyle?
Yetmedi ise söyle de yapabilirim bak, madem bu kadar Taliscayi begeniyorsun, buyur git oynadigi takimi destekle, bak böyle biseyde yapabilirim taraftarligina karsi?

Agzimdan tek kelime sneijder süper bir sezon gecirdi cikmamis, aksine sadece devamli sneijder ile ilgili öne sürülen büyük maclar konusunu degerlendirdim, ki bunu en fazla Talisca ile kiyaslandigi icin ve sen sneijder ismini yazdigin icin yazdim.
Ne Talisca bizde oynadi, nede sneijder bjk de ama Talisca takim halinde oynayan bir takimda oynadi.
Buna ragmen, rakipler ondan o kadar cekinmesine ragmen sadece ve sadece süper lig sampiyonlugu var ortada, oda son haftalarda dikkatini cekerim Basaksehire karsi tehlikeye girdi. Yarisin icinde ne biz vardik ne kibirbahce ama buna ragmen besiktas taliscali kadrosu ile zar zor sampiyon olabildi.

Avrupada yine sampiyonlar liginden artik isi bitmis kieve karsi nasil elendikleri ortada, iki macta bunlari beslik edebilecek pozisyonlari harcayan lyonun ajaxa elenmesi ortada, yani evet gördügün gibi gol ve asist ile hersey olmuyor, demek ki takimin bu seviye icin yetersiz ise talisca bile yetmiyormus.

Ben izledigim hic bir macta Taliscanin cok ekstra, efsane bir numarasini göremedim, devamli dile getirilen ve izledigim üc büyük macta, iki derbi bize karsi ve bir türkiye kupasi fenere karsi, sahada talisca yok gibi biseydi. Yine Lyona karsi izledigim ikinci macin ikinci yarisinda ben alti metreden efsane bir sekilde kacridigi bombos gol pozisyonundan baska taliscayi göremedim piyasada, oysa o kadar kaliteli olan biri o pozisyonu atip maci koparmaliydi.
Kisacasi izledigim maclarda begenmedim, benim icin türkiyede oynadigi kulübü, madem bu kadar korkuluyor ve lider karakterli lanse ediliyor ise, en azindan sampiyonlar liginde ikinci tura cikaramayan futbolcu, hemde öyle bir gruptan, efsane futbol oynamis sayilmaz. Ayrica alamayacagimiz kiralik oyunculara ben sahsen karsiyim cünkü su anda taliscanin nazarinda sonuclarini görüyorum. Adam hem erken gitmis, hemde izni bitmesine ragmen dönmemis, haber dahi etmemis.

Bu benim fikrim, benim icin takim halinde oynayan takimin icinde katki vermis birisi, efsane oynamis birisi degil. Rakip takimin futblcusu icin bir kez daha taraftarligima laf edeceksen lütfen hic yazma.

Son düzenleme:
Feghouli ve konop yatmışsa dursuncuk fabrika ayarlarına döndü demektir.

2000 yılından 2012ye kadar Fener üstünlüğü kurmuştu genel olarak ama şu Beşiktaşlılarınki kadar çekilmez değildi öyle havalara giriyorlarki sanarsın Barcelona.

2000 yılından 2012ye kadar Fener üstünlüğü kurmuştu genel olarak ama şu Beşiktaşlılarınki kadar çekilmez değildi öyle havalara giriyorlarki sanarsın Barcelona.

bjk borc batagında, bu sezon sampiyon olur tamamen batırırız rahat olun.

zaten bu sezon sampiyon olursak tudor seneye cok daha ii kadro kurup lige ambargo koyar.

zaten bu sezon sampiyon olursak tudor seneye cok daha ii kadro kurup lige ambargo koyar.
Uzun süredir ligle ilgili tahminlerimde yanılmadım. Son 15 yıla bakarsam Tudorun şampiyon olma ihtimali yüzde 3 falan, onun yerine gelecek adamla şampiyon olunabilir bu sezon anca.

96 milyon dolar kredi çektiler pepe imza töreninden hemen sonra.
sorsan çok paraları var ama kredi peşinde koşuyolar :)
durumları çok vahim ama medya üstlerine gitmiyor fazla.

Vincent Aboubakar;

23 Kasım: "Porto'ya asla geri dönmeyeceğim"
11 Temmuz: "Porto'ya döndüğüm için mutluyum"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt