Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feg sneijder icin ortaya atildi dedim zaten smdi olumsuz olur sneijder ayriligina dogru tekrar gundeme gelir

Tudor şu devrimi bi yapsında isterse ölsün devrim yolunda.. Sabri Balta Semih Tarık vs vs vs kusursuz bi temizlik yapıyo eğer takımı istediği gibi kurar çalıştırrısa adam gibi maçlar izliyeceğimizi tahmin ediyorum.. Ha olmazsa bile adam gibi bi kadro yeni gelene kalır.
Adam gibi kadro olup olmadığını göreceğiz zira çok para harcıyoruz karşılığı gelmezse kötü.

Bir de geçen yıl Riekerink için de söylendi bunlar çöpler temizleniyor diye bence bunlar hocadan ziyade yönetim hamleleri. Bu adamlardan hayır gelmeyeceğini anlamak zor değil. Semih konusu ayrı ama ona teklif gelmese kulüpte kalacaktı.

O mevzu öyle değil, basit düşünüyorsunuz.

Forma winner takım olduğunda şampiyon olur. 2006 - 2008 - 2015 gibi şampiyon olmuş oyuncuların olduğu kadrolar son haftaları iyi yönetir. Bizim şu sezonki durumumuz 2011-2012ye benziyor ve işimiz zor.

Bir de bek, orta saha ve santrafor ligi bizimkisi bu mevkilerdeki sıkıntı çözülmeden işimiz çok zor.

bekleyip görelim, transferler henüz bitmedi.

mairano-feguli-venkör-konop falan gelirse bu ligi hallaç pamugu gibi atarız (hoca kim olursa olsun)

Ersin düzen lemina ve imbula bitme aşamasında diyordu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bekleyip görelim, transferler henüz bitmedi.

mairano-feguli-venkör-konop falan gelirse bu ligi hallaç pamugu gibi atarız (hoca kim olursa olsun)
Elinde tecrübeli adam yoksa bu ligde hocasız şampiyon olamazsın. Hele de Tudor gibi baskın, dediğim dedik bir adamla imkansız.

Aynı sezon içinde Prandelli ve Hamza ile olanlar buna iyi bir örnek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt