Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.730
- 11.805
- 1.163
Boştamı ki?
Ts fesih etmişti galiba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boştamı ki?
heee anladim.takılma
annesi biraz olgunlaşsın diye bizim yanımıza gönderdi
aleykümselam, gecmis olsun, iyi baktilar mi icerde?CEZAM bitmiş cümleten selamın aleyküm Şanlı GALATASARAY lılar..
Bu arada Gaziantep'in kadrosunda kalan oyuncu sayısı 3 imiş.Sinanı 3.5'e yolla bedelsiz Muhammet Demiri kap güzel iş
CEZAM bitmiş cümleten selamın aleyküm Şanlı GALATASARAY lılar..
içerde 11-12 tane atar.

Ben mariano gibi bek alamayacağımızı düşünerek söyledim. Soldaki yeterki çalım yeyip orta açtırmasın gerekirse beklesin geride Zira kono 3 kişide olsa karşısında başeder..
Yoksa zaten 2 bekinde topla ya da topsuz çıkabilmeli yoksa oyun kurmakta zorlanıyosun sadece merkezden gitmek zor kaldıki bekler çıkmayınca rakip üzerine yığılıyo..Hele birde bekin kademe hatası yapıp kolay çalım yiyo arkasına atılan toplara yetişemeyip stoperi yerinden ediyosa rahat orta açtırıyosa vay haline takımın orta sahaya istersen pogbayı al kar etmez
Valla en çok istediğim şey bütün baba takımlarla biz oynadık mal gibi. Bayern ya da Real gelse de görseler bir.su capsiz kargalara bu sene gercek bir SL grubu ciksa da gorsek neler oldugunu. Cok gotleri kalkti
Ohhhh beter olsunlar yalayıcılarBu arada Gaziantep'in kadrosunda kalan oyuncu sayısı 3 imiş.
Bitmiş vaziyetteler.
Alnitak Alnilam Mintaka