Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouliiiii gazel düştü bağlara
Feghouliiiii karlar yağdı dağlara
Feghouliiiii neredesin benim güzel sevdiğim

Sneijder kalır da sol tarafta Belhanda'yı oynatırsak oraya da akan bi bek almamız lazım. Belhanda içeri katettikçe bir çok boşluk oluşur çizgide. Hem Belhanda hem de Sneijder o boşluğa top atabilecek oyuncular. İçerde de Gomis, arka direk koşucusu Feghouli gibi adamlar olursa çok gol atarız bu şekilde.

bitane kanat oyuncusu alın yav.çöp dolu kanatlar.sinan gidiyor,garry idare eder,yasini adamdan saymıyorum.elde sadece garry var.bi de genclerden recep ve yunus...

Bu bahsedilen rakamlara alabiliriz. Braga dan Danilo Barbosa yi alirsin mesela. Genc olmasina ragmen cok tecrube kazandi bu yasta. Sag solda Konoplyanka icin 8 milyon euro teklif ettigimiz soyleniyor, keza Feghouli icin 5 milyon euro. Su Brezilyadaki eleman icin 4.5 milyon euro diyorlar. Madem bu paralari verebiliyoruz (eger yalan degilse), o zaman 7-8 milyon euro ya alabilecegin daha genc oyuncular da bulabilirsin. Bu zor degil aslinda. Sadece ugrasmak gerek.
Braga örneği verdin de bu tür takımlarda oynamış oyuncuların büyük takımlarda bu performansı gösterememe tehlikesi çok daha yüksek kendisini yüksek seviyede ıspatlamış kişilere göre.
Paran yetiyorsa her ikisinide alacaksın hedefin günlük ve uzun vadeli başarı ise.

bu sene uefayı zorlayacak ligide alacak kadro gerek. umarım uyum sağlanırda bi kaç yılki felaketi unuttururlar bize

Sneijder kalır Belhanda sola geçerse sol bek için hücum gücü tartışılmaz bir adam lazım

Sneijder gider Belhanda 10 numaraya geçerse ya solda Garry 'ye güvenicez ya sol içinde Konoplyanka düşünülecek

feg mari ve bir üst düzey orta saha alınırsa haftaya rovanşı 50 bine oynarız diyenler ?

Artık dünya futbolunda moda olan şeylerden biri de genç oyuncuların kiralanma ile değil de opsiyonlu satış ile başka takımlara gönderilmesi. Bunu mutlaka Altınordu ile denemeliyiz diyorum. Bizim 17 Yaş altı o 7 milli oyuncunun en az 5 tanesini bonservisleriyle Altınordu'ya verip Galatasaray'ın bunları istediği zaman atıyorum 1-2 milyona geri alabileceği şeklinde sözleşmeler yapmalıyız. Böylede hem kiraya veren takım ilerde 20 milyonluk bile olacak adamı 2-3 milyona alabiliyor. Hem de kiralayan takım durduk yere para kazanıyor.

Bu sistemin doğrudan kiradan farkı ise kiralayan takımın kiraladığı oyuncuya yatırım yapmayı büyük oranda tercih etmemesinden dolayı oyuncular gelişemiyor. Sözleşmeye şartlar koysan da bu yeterince etkili olmuyor. Bizim de bu işe geçmemiz lazım diye düşünüyorum. Yoksa bu U-17 jenerasyonu heba olacak.

Feghouli en sevdiğim oyunculardan biri yav formanı alacağım gel aslanım benim.

Son düzenleme:
Uefa'yı zorlayacak ne demek, çeyrek finale kadar adam gibi takım yok kupada.

yani uefada iddialı kadro demek istiyorum. çünkü biliyorsunuz ki clden düşen takımlarda gelecektir. talihsiz kurada elenebiliriz hadi kazara oldu yenildik bunu hoşgörebilirim ama oralara kadar kesinlikle gidilmesi gerekir.

O değilde feghouli ye acayip moralim bozuldu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4948339ce01cc5058cd341bcd573be3e.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt