Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
feghouli sag kanat
kono sol kanat

beinsportsun haberi fazla alakasızdı.

ali naci hem feghouliyi hem konoyu istedigini yazdı tudorun bikaç gün önce.ama sneijder gitmeden konoplyanka zor.

Solda Garry-Yasin idare ederler. Ama sağa geçince ikisi de mala bağlar, sıradanlaşırlar. Sağ kanatta Sinan da gidince kimse kalmayacak. Zaten kalsa da hayalet gibi dolaşıyor kanat oynayınca. Yani sağ kanatta kimse yok. Feghouli çok daha mantıklı. Belhanda çok lazım olursa gene sol kanata geçebilir. Sola kayarak oynuyor zaten. Wesley de sola kayarak oynuyor aynı Belhanda gibi. bir sol kanat yerine sağ kanat daha elzem şu an.

Son düzenleme:
Galatasaray son 10 sezonda toplam 340 lig maçında 611 gol atmış.

(70 gol attığımız bir sezon yok. Maksimum 69)

Selcuk kesin oynayacak diye birsey yok. Tolga su an daha onde Tudor'un gozunde, bir kaliteli adam daha alinirsa neden Selcuk oynasin mazosist mi Tudor

Tolga sakatlanana kadar takımın en iyisiydi. Tolga'ya mı güveniyoruz ? Hadi güvendik diyelim.. Kredisi ne kadar ? Ben söyleyim.. Üstten auta attığı ilk şutta ıslıklanmaya başlar.

Kaderabek'in menajeri oyuncusuna piyasa yaptırmaya çalışıyor. Kulüpten herhangi bir teklif falan yok. İtibar etmeyin. -selman

Mariano geldikten sonra yapilan şu haberin gerçekciligi, samimiyeti nokta

Sezonu West Ham ile Premier Lig'de geçiren Feghouli, 4,5 M £ bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer oluyor. (@iambolar)​

feghouli 5 milyon avro karşılıgında Galatasarayda @SpheraSports

West Ham United | West Ham`s Feghouli Joins Galatasaray

West Ham flop Sofiane Feghouli set for Galatasaray after just one season in the Prem

Sphera Sports‏Onaylanmış hesap @SpheraSports

Un año después de su llegada, Feghouli podría salir del #WestHam. Los Hammers reciben una oferta de 5M € https://goo.gl/xS3QxX

@Senfo10
Feghouli ve Mariano'nun hafta sonuna İstanbul'a gelmeleri istendi. Kulüp o zamana kadar ödeme planlarını ve belge işlerini halledecek.

Orta saha transferine bir el atsinlar, lig tam 1 ay sonra basliyor.

twitter araç çubuguna feghouli Galatasaray yazdımki haberleri toplayıp foruma koyayım.ama ergen sürüsü sürekli yorum yapıyo.beni sinir ediyo.ben yeni haber sanıyorum.

6ce5ac5e4bbc6a4a352392f2cfb15ab6.jpg

Stopere ahmet/serdar yazin
Gerisi böyle
Tolga gelistirirse kendini koyulabilir

Ben başta Selçuk banko diyodum ama hoca Tolga'yı Selçuk'un önünde görüyo gibi.

Galatasaray, Sofiane Feghouli için yaptığı görüşmelerde bir sonuca varamadı ve Konoplyanka transferine yöneldi.(beIN SPORTS)

???

@Haluk_Yurekli

Semih Kaya GS'ye para kazandırarak gidecek

dün mariano ve feghouli bitti dedi.bugün mariano kesinleşti,feghouli de olur ınsallah.

Galatasaray, Sofiane Feghouli için yaptığı görüşmelerde bir sonuca varamadı ve Konoplyanka transferine yöneldi.(beIN SPORTS)

???
kagan kusra bakma da sayfaları az takip etsen ....dünkü haberin kopyası bugunki yayınladıkları.yoruluyorum cevap vermekten.2 saat önce konusuldu.sürekli haber taşıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt