Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsi fikrim lens daha çok katkı verirdi bunlara baya iyi oyuncu emre de potansiyel var ama ne olacağı belli değil ayrıca iyi bir forvet almazlar ise yarışa giremezler.

menajer gelicez demiş emre ile ama hocası agustosta karar verecekti emre için.hala yaş o iş bence.

DEZaPmDW0AE0KEI.jpg:large

ok6MaQ.jpg
uzayan ne tıkanan ne ben anlamadım..

Mor neyapar? Mor overrated den daha fazlasi...beyinsiz futbolcu evet teknigi ama süperligde 5assist 3 golden fazla birsey yapamaz...hatta takim oynunu bozar triplere girer yarar dan fazla zarari olur

Adam dünya çapında yetenek. Beyinsiz malın teki olmasa zaten burada isi yok. Bizim boktan ligte her türlü iş yapar. Aykutun 8-1-1 sistemine uymama ve sikinti doğurma ihtimali var tabi ki. Ama çocuk oynarsa her türlü denge bozar.

Potansiyel olarak değil sadece sezon içi katkı olarak söylüyorum.. lens=emre morX2..Lensi alsalar üzülürdüm

Yattı kelimesini ağzına almaya başladı basın
Htspor
Beinsports
Nevzat
Şimdide salman cuma ya kadar oldu oldu diyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam dünya çapında yetenek. Beyinsiz malın teki olmasa zaten burada isi yok. Bizim boktan ligte her türlü iş yapar. Aykutun 8-1-1 sistemine uymama ve sikinti doğurma ihtimali var tabi ki. Ama çocuk oynarsa her türlü denge bozar.

evet yetenekli ama ...ama son vuruslari rezalet ,orta rezalet tek yaptigi sey bes kisinin icine girip cikamamak...lens ondan cok daha büyük katki yapar.direk sampiyonluga katki yapmasi icin neymar olmasi gerek.bizde wes vardi ne oldu ? sampiyon olamadik !öyle emre mor gibi oyuncu ile sampiyon olunsaydi bruma ile biz 10puan farkla sampiyon olurduk

Kuşlar Mor transferine antuda sevinin Feguli yatmış diyede orda ağlayabilirsiniz fazla korkmayın

feguli daha yatmaz olm saat kac
bu saatte adam mi yatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt